HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 

 

 


Drie dvd’s met de liefste Disney (Valentijn)avontuurtjes

vanaf 3 februari verkrijgbaar

 

Geniet keer op keer van  je dierbaarste  vriendjes zoals Winnie de Poeh, Teigetje, Knorretje,  Iejoor, Janneman  Robinson, Minnie en Mickey Mouse, Goofy, Donald, en  de Kleine Einsteins  bestaande uit de helden Leo, June, Quincy en  Annie.

 

Winnie de Poeh: Een dag vol liefde
Ga mee met Poeh en zijn vriendjes op een spannend avontuur om de “Hoteldebotel” (liefdeskever) te vinden, waarvan ze denken dat hij Janneman Robinson heeft gebeten. Winnie de Poeh: Een dag vol liefde bruist van de magie en heerlijke liedjes, en herinnert ons eraan dat we plek in ons hart hebben voor zowel oude als nieuwe vrienden! Geniet bovendien van extra plezier en pret met nog een hartverwarmend verhaal: Lievelingsdag. Een echte Valentijnsklassieker van Winnie de Poeh!

Prijs: € 11,99. Direct bestellen bij Bol.com

 

 

Mickey Mouse Clubhuis: Een verrassing voor Minnie
Deel de liefste dag van het jaar met je Clubhuis-vriendjes en help Mickey een Valentijnsverrassing voor Minnie te maken! Mickey wil Minnie een cadeau uit zijn hart geven: een roze, glitterende Valentijnskaart. Maar kan hij de kaart op tijd afmaken en in Mickey Park afleveren voor het donker wordt? Met jouw hulp en de juiste muis-doe-dingen, kan Mickey Minnies wensen uit laten komen! Help vervolgens de groep om Donald te laten zien hoeveel je meeleeft en dans op de muziek terwijl je Goofy helpt zich voor te bereiden op een sjiek dansfeest! Je zal lachen, spelen en helemaal vallen voor deze leuke viering van ware vriendschap!

Mickey Mouse Clubhuis is elke schooldag te zien bij Playhouse Disney op Disney Channel.

Prijs: € 12,99. Direct bestellen bij Bol.com.

 

 

Disney’s Kleine Einsteins: Een wereld vol dieren
De Kleine Einsteins, bestaande uit de helden Leo, June, Quincy en Annie, maken er altijd een dolle boel van. Deze interactieve reeks dompelt de kinderen onder in kunst, aardrijkskunde en muziek. Sinds kort zijn de Kleine Einsteins dagelijks te zien op Net 5 in het Disney Feest. Leo, June, Quincy en Annie, de vier helden van de reeks, verkennen de wereld aan boord van hun ruimteschip “Raket”. Ze vragen regelmatig de hulp van de kijkertjes om in hun missies te slagen.

Reis op deze dvd met de Kleine Einsteins de hele wereld over en ontdek veel speciale dierenvrienden! Reis naar India voor het spectaculaire Olifantenfestival. Maak kennis met Joey de Kangoeroe in Australië, en duik met Raket in een oceaan vol wonderen wanneer hij in een onderzeeër verandert. Of het nu op land, in de zee of in de lucht is, er staat je een ultiem dierenavontuur te wachten!


Afleveringen:
1. Walvis-avontuur
2. June’s kleine eendje
3. Spring voor Joey
4. De grote optocht van Mini-olifant

Prijs: € 12,99. Direct bestellen bij Bol.com.

 

MAIL & WIN: Disney Valentijn DVD-pakket

PeuterPlace mag tweee kinderen blij maken met een pakket van deze drie DVD's!

Stuur een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. VALENTIJN. Insturen kan tot 15 februari as.

 

Meer prijsvragen

 


 


 

 

 


 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright