HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 


Mijn vriendjes Teigetje & Poeh: Vriendelijke Verhalen en

Mickey Mouse Clubhuis: Vrolijke VerhalenboekWie kent ze niet? Winnie de Poeh, Teigetje en Iejoor, Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy en Minni Mouse. Walt Disney Studios Home Entertainment komt op 7 mei met twee nieuwe DVD's uit in de ‘Pre School serie': Mijn vriendjes Teigetje & Poeh: Vriendelijke Verhalen en Mickey Mouse Clubhuis: Vrolijke Verhalenboek. De DVD's zijn gemaakt in de nieuwe 3D/CGI animatie stijl.

In mei voert Disney een speciale actie want bij aankoop van een DVD uit de ‘Pre School serie' krijgt men een unieke Disney-groeimeter cadeau! Met deze vrolijke groeimeter kunt u uw kleintjes laten zien dat ze elke dag een stukje groter worden.

Mickey Mouse Verhalenboek_3D_HR klein.JPG

Met Mickey Mouse Clubhuis: Vrolijke Verhalenboek kun je je fantasie de vrije loop laten. Beleef samen sprookjesachtige avonturen barstensvol plezier, onvergetelijke muziek en verbluffende Mouse-magic. Bij deze interactieve DVD is het echt de bedoeling dat je samenspeelt met de populaire Disney-figuren. De DVD bevat ook een extra aflevering van Baby Einstein "Broer en Zus Komen Je Redden" en het spelletje "Toe maar, Toedels". Lengte: 69 minuten.
EAN: 8717418158828.
€ 12,99
Direct bestellen bij Bol.com

Tigger_&_Pooh_-_Friendly_Tails_3D_HR klein.JPG
In Mijn vriendjes Teigetje & Poeh: Vriendelijke Verhalen ga je samen met Poeh, Teigetje, Tessa en de rest te lachen, spelen en nieuwe leuke mysteries ontdekken midden in het Honderd Bunderbos! Als er een probleem of raadsel opgelost moet worden, zijn de Super Speurneuzen van de partij. Of ze nou op zoek zijn naar een piratenschat, een vermiste puppy opsporen of Teigetje's hik genezen, alles is mogelijk wanneer ze samen met jou het avontuur opzoeken. Bonusmateriaal: Mickey Mouse Clubhuis aflevering ‘Pluto's puppy-oppas-avontuur' en het spel Tessa's Speurneuzentest. Lengte: 69 minuten.
EAN 8717418158842.
€ 12,99
Direct bestellen bij Bol.com

Zowel Mickey Mouse Clubhuis als Mijn vriendjes Teigetje & Poeh zijn na de zomer weer op TV te zien bij Z@ppelin op Nederland 3.

 

KLEURWEDSTRIJD

Druk de onderstaande kleurplaat van Mickey af en doe je best! De mooiste inzendingen maken kans op een leuke prijs!

Mickey Mouse Clubhuis: Vrolijke Verhalenboek (2x)
Mijn vriendjes Teigetje & Poeh: Vriendelijke Verhalen (2x)

Stuur de kleurplaat - voorzien van je naam, leeftijd en adres - vóór 23 mei as. op naar PeuterPlace.nl, De Wouwerd 10, 5071 VX te Udenhout. Succes!

Klik hier om af te drukken!

Klik op het plaatje om de kleurplaat van Mickey te printen.

 

 

 

 


 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright