HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 

 

 


DOCTOR CHEEZY

verkrijgbaar vanaf 27 februari op DVDEen spannende avonturenserie waarin vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp opzoek naar een hamburger.

Wanneer Faris, Talisha, Benjy en Liewe tijdens de zomervakantie naar een dieetkamp worden gestuurd, hebben ze daar helemaal geen zin in. Als ze samen met de dochter van de kampleiding weglopen om een overheerlijke hamburger bij de Doctor Cheezy te gaan scoren, verandert hun vakantie in een groot avontuur. Samen met hondje Tommie moeten Faris, Talisha, Benjy, Liewe en Fee zich iedere aflevering opnieuw zien te redden uit de meest spannende situaties.

Doctor Cheezy was afgelopen najaar te zien bij Z@PP op Nederland 3. Toen hebben ruim 450.000 kinderen wekelijks genoten van de avonturen van Talisha, Liewe, Fee, Benjy en Faris.

Op zaterdag 3 om 11:30 uur & zondag 4 maart om 11:20 uur wordt de serie in twee marathonsessie herhaald op Z@PP, Nederland 3.

PIAS
2 DVD, speelduur: 200 minuten.
EAN: 5414939192227, prijs € 14,99.
Direct bestellen bij Bol.com


 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op deze DVD? Mail dan een berichtje naar de redactie met je naam en adres o.v.v. Doctor Cheezy. Insturen kan tot 15 maart as.

Meer prijsvragen

 

Trailer


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright