HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

Dolfje Weerwolfje

vanaf 9 mei verkrijgbaar op DVD en Blu-ray disc

De boeken van Paul van Loon en dan met name die over Dolfje Weerwolfje zijn razend populair. Een verfilming kon dan ook niet uitblijven. De familiefilm, gebaseerd op het eerste boek uit de Dolfje Weerwolfje-boekenreeks, trok meer dan 300.000 bezoekers naar de Nederlandse bioscopen en werd beloond met een Gouden Film.

Vanaf 9 mei 2012 is Dolfje Weerwolfje verkrijgbaar op DVD en Blu-ray disc. De film is op DVD tevens verkrijgbaar als Speciale Editie inclusief een boekje met de vijf winnende verhalen van de wedstrijd ‘Mijn Dolfje Weerwolfje Verhaal’.


Synopsis
Dolfje weet niet wat hem overkomt als hij de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan holt hij door het park en de tuinen van de buren. Hij jaagt achter kippen en eenden. De volgende ochtend wordt hij weer wakker als een gewoon jongetje. Nu begrijpt hij waarom hij zich altijd zo anders heeft gevoeld dan zijn pleegouders en zijn pleegbroertje Timmie. Hij is een weerwolf. De gevoelige Dolfje wil helemaal niet anders zijn. Hij wil gewoon zijn, net als iedereen. Hij is bang dat zijn vader en moeder hem niet meer willen als ze ontdekken dat hij een weerwolf is. Dolfje wil koste wat kost zijn geheim bewaren, maar dat is niet zo makkelijk. Het is tenslotte iedere maand wel een keer volle maan....

Wedstrijd ‘Mijn Dolfje Weerwolfje Verhaal’
Tijdens de bioscooprelease werden kinderen tot dertien jaar opgeroepen hun eigen Dolfje Weerwolfje-verhaal te schrijven. Uit een groot aantal inzendingen zijn de vijf beste verhalen uitgekozen. Deze verhalen verschijnen in het boekje dat toegevoegd is aan de Speciale Editie DVD van Dolfje Weerwolfje. Daarnaast is er nog een zesde winnaar getrokken die met de hele klas uitgenodigd is voor een speciale vertoning van de film in het CineMec te Ede op 25 April 2012.

BDF Home Entertainment
EAN 8713053018008, € 12,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright