HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

DVD 'Hallo K3!'

 

Op 22 november verschijnt de DVD van de gloednieuwe sitcom ‘Hallo K3!’ waarvan eerder ook al een CD-single is verschenen. Deze unieke sitcom gaat over het dagelijkse leven van 3 hippe meiden, met K3 in de hoofdrol! Samen maken ze de gekste dingen mee en komen ze steeds terecht in de meest bizarre, maar herkenbare situaties. De serie is in België al sinds 6 oktober wekelijks te volgen via VTM KZoom, maar in Nederland wordt de serie pas in het voorjaar van 2011 op de buis verwacht. Deze DVD is dan ook voor Nederland een uniek product met 3 afleveringen van deze nieuwe serie!

Studio 100
EAN 5414233136736, € 11,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

Korte inhoud
Karen en Kristel wonen samen in één appartement. Josje woont in het appartement aan de overkant van de gang. Maar ze wonen natuurlijk niet alleen in het grote gebouw. In het appartement onder hen woont de jonge, hippe en goeduitziende Bas. Bas wordt gespeeld door Winston Post. Naar mate de meiden Bas beter leren kennen, vallen ze stiekem alle drie een beetje voor deze leuke vrijgezel. Bas vindt dit leuk, maar blijft bescheiden.

Verkeerd begrepen
Karen heeft via internet een appartement gevonden voor de meisjes. Maar Kristel is helemaal niet blij met het vuile, verwaarloosde studiootje. Er zijn ook maar 2 slaapkamers, voor 3 K’s?!? Josje leert de knappe bovenbuur kennen, zo’n superhunk…?

De Kwis
Kristel en Josje bereiden zich professioneel voor op de quiz van Marcel. Ze zijn nu al zeker van winst! Karen is boos wanneer ze vermoedt dat de 2 K’s haar te dom vinden om ook mee te doen, gewoon omdat ze nooit de krant leest!?

Van de poes en de vis
Josje vindt het super fijn om op Soezie te passen, de poes van Marcel. Maar het diertje ontsnapt en Josje weet niet hoe ze dit ooit aan Marcel kan vertellen….

K3 trekt momenteel met hun gloednieuwe theatershow ‘K3 en de Wondermachine’ door het land. De show was in een mum van tijd uitverkocht!

MP3 Downloads van K3

 

 

MAIL & WIN

Maak kans op deze gloednieuwe DVD van K3'! Stuur een berichtje met je naam en adres naar de redactie.
Insturen kan tot 30 november.

 

 

Meer van K3

CD

Hallo K3
Mamasé

DVD

Hallo K3
K2 weer K3
K3 en de Kattenprins
K3 en het Toverhart

 

 

 

 

 

 
 


 

 

 

 

 

 


 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright