ER-OP-UIT - 4 DVD BOX
HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

ER-OP-UIT - 4 DVD BOX
met de  leukste verhaaltjes voor kinderen
Met de grote vakantie in zicht is de 4-DVD Box ER-OP-UIT het ideale maatje voor op reis. De avonturen van Kiddo de super-truck, Toet de boot, Vroep-Vroep de helikopter en al die andere lieve vriendjes leveren maar liefst 4 uur kijkplezier. Natuurlijk zijn alle verhaaltjes Nederlands gesproken.
 
WIELEN VAN DE BUS
Vergezel Toet en zijn vriendjes van de band in hun magische en avontuurlijke reizen  door Liedjesstad. Dit muzikale reisje introduceert kinderen met de leuke en  grappige karakters uit bekende kinderliedjes.
 
ELIAS
Maak kennis met Elias! Dit kleine reddingsbootje gaat aan het werk in de gezellige  kustplaats Thuishaven. En hoewel de kleine Elias nog veel te leren heeft,  merkt hij al snel dat zijn nieuwe vriendjes hem nooit in de steek zullen laten!
 
PEP,- TOET & VROEP-VROEP
Maak kennis met Pep de auto, Toet de boot en Vroep-Vroep de helikopter en beleef samen met hen de  leukste avonturen! Kinderen leren op een leuke manier om dagelijkse problemen  op te lossen.
 
KIDDO
Kiddo is een magische truck, die zichzelf kan omtoveren tot wat hij maar wenst: van racewagen tot raket en alles daar tussenin! Kijk je mee naar de vrolijke avonturen van Kiddo?
  
Verkrijgbaar vanaf 10 juni 2008.
Distributie:  Bridge Entertainment Group.
Speelduur: 75 Min., verschijningsdatum: 29.04.2008
EAN 871198348915, prijs € 17,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 


4 DVD Box bestellen

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright