HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 
 

Escape From Planet Earth

Verkrijgbaar op DVD, Blu-ray & Video on Demand vanaf 25 september

EscapeFromPlanetEarth_persbericht2.jpg

Escape From Planet Earth is de nieuwe hilarische animatiefilm van de makers van Despicable Me 2, Finding Nemo en Ice Age 4. In Escape From Planet Earth moeten de broers Scorch en Gary Supernova hun geliefde Planet Earth redden van de slechterik Shanker. Escape From Planet Earth betekent een middag vol humor en plezier voor het hele gezin!


Verhaal Op de planeet Baab is veelgeprezen astronaut Scorch Supernova (Brendan Fraser/Bas Keijzer) een nationale held voor de blauwe buitenaardse inwoners. Hij is een meester in het verrichten van gedurfde reddingsacties en hij wordt daarin bijgestaan door zijn broertje Gary (Rob Corddry/Charly Luske), hoofd van missiecontrole bij BASA. Wanneer hun chef Lena (Jessica Alba/Linda Wagenmakers) meedeelt dat er een S.O.S. ontvangen is van een zeer gevaarlijke planeet, slaat Scorch alle raad in de wind en begint weer een gevaarlijke missie. Maar dan wordt hij in de val gelokt door de slechterik Shanker (William Shatner/ Filip Bolluyt) en ligt het lot van de echte reddingsactie in handen van de kleine voorzichtige Gary. De belangen van het universum staan op het spel als Gary zijn broer, vrouw en zoon moet redden…

De Engelse stemmen zijn o.a. van Brendan Fraser (The Mummy), Sarah Jessica Parker (Sex and the City), Ricky Gervais (The Office) en Jessica Alba (Sin City). De Nederlandse stemmencast bestaat uit Charly Luske (The Voice of Holland), Bas Keijzer (Nova Zembla, Bennie Stout), Joyce Beullens (VTMKzoom), Linda Wagenmakers (Miss Saigon) en presentator Patrick Martens (Telekids).

Specificaties:
Talen: Nederlands / Engels / Duits
Geluid: Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands / Duits
Beeldformaat: 16:9 / 2,35.1
Speelduur: 86 minuten
Genre: Animatie

Blu-ray: 13,99 bij Bol.com.

 

 

EscapeFromPlanetEarth_persbericht.jpgMAIL & WIN!

Wil jij kans maken een Blu-ray van deze film?
Stuur
dan een berichtje met jea dresgegevens naar de redactie o.v.v. EFPE. Insturen kan tot en met 15 oktober as..

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én geef een reactie onder bijbehorende actie.

 

Meer prijsvragen

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright