HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 

 

 


Feest met Kai-Lan!

vanaf 18 november verkrijgbaar op DVD

Ni-Hao, oftewel hoi! Zo begroet Kai-lan haar jongste kijkertjes iedere aflevering in het Chinees. Sinds de eerste uitzending begin dit jaar op Nick Junior is Kai-lan een groot succes bij de allerjongste kijkers van 2 tot 5 jaar. Kai-lan is een vrolijke Chinese peuter en samen met haar vriendjes Rintoo de tijger, Tolee de koala en Hoho het aapje beleeft ze allerlei leuke avonturen. Via de verschillende interactieve afleveringen ontdekken kinderen hun eigen sociale, emotionele en fysieke wereld. Opa YeYe leert Kai-lan allerlei normen en waarden en spelenderwijs komen ook basiswoordjes Mandarijn aan bod. De emotionele ontwikkeling van pre-school kinderen staat centraal in de afleveringen. Zo leert Kai-lan hoe Hoho geduldig moet zijn, Rintoo rustig te worden als hij boos is, of Tolee verantwoordelijk te zijn voor zijn gedrag.

 

DVD 'Feest met Kai-Lan'

Gelukkig Chinees Nieuwjaar
Dit Chinees Nieuwjaar zijn Kai-lan en haar vrienden oud genoeg om het immense drakenpak te dragen! Samen vormen zijn het Drakenteam en leren ze dat elk lid ervan een heel, heel belangrijke rol speelt!

Safarivrienden
Rintoo is jaloers op Stompy de olifant omdat hij zo groot is. Het is de taak van Kai-lan om hem te tonen dat
iedereen wel iets speciaals heeft!

Kai-Lan Kampeert
Tolee brengt zijn favoriete knuffelpanda Pandi mee naar Kai-lans logeerpartijtje, maar wil zijn knuffel met niemand delen. Kai-lan heeft je hulp nodig om Tolee te tonen dat delen met elkaar iedereen gelukkig maakt!

Tolee's rijm tijd
Kai-lan stelt Tolee voor om een rijmliedje te zingen tijdens de grote muziekshow. Tolee denkt echter dat rijmen veel te moeilijk is, dus moet Kai-lan hem aanmoedigen om te blijven proberen!

Paramount Home Entertainment
Prijs € 12,99. Direct bestellen bij Bol.com.

 

MAIL & WIN

Maak kans op deze vrolijke DVD! Stuur een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Kai Lan. Insturen kan van 15 november tot 1 december as.

 

Meer prijsvragen

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright