HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 


Haai Five

Vanaf 25 oktober verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray


 

Haai Five is een echte film voor het hele gezin die laat zien hoe belangrijk familie en vriendschap is. Na Nemo zijn er nu Pup en Julius die op avontuur gaan. Dompel je onder in het spannende avontuur van Pup en Julius die opzoek gaan in de grote mensenwereld naar haaieneieren.

Als duikers haaieneieren van Pup zijn koraalrif stelen, besluit het kleine haaitje om zijn broertjes en zusjes te gaan redden in de grote mensenwereld - hoe moeilijk en gevaarlijk dat ook zal zijn. Zijn missie brengt hem op het land, waar één groot avontuur op hem staat te wachten. Een wereld vol schoonheid maar ook vol gevaar en dat het zo spannend zou zijn, had bamboehaai Pup in zijn stoutste dromen niet kunnen voorstellen.

Julius en Pup zijn beste vriendje en de grote stoere haai Julius, maakt zich grote zorgen over zijn vriendje Pup. Hij besluit zijn vriendje uit de handen van de mensen te gaan redden. Op weg naar de grote mensenwereld zit hij vol spanning, maar heeft hij ook enorme trek in kip. Hoe Julius aan land komt en uiteindelijk zijn vriendje redt en zijn honger in kip stilt, ondervind je in dit knotsgekke avontuur voor het hele gezin!

EAN: 4013549026079, Prijs: € 9,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

Trailer

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright