HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

Nieuwe afleveringen van ‘Hallo K3!’ Op DVD

 

Op 23 februari 2011 verschijnen alweer drie nieuwe afleveringen van de serie ‘Hallo K3!’ op DVD.  In november waren de eerste drie afleveringen van deze unieke sitcom al verkrijgbaar op DVD en vanaf februari ligt de DVDbox met weer drie nieuwe afleveringen in de winkels. ‘Hallo K3!’ gaat over het dagelijkse leven van 3 hippe meiden, met K3 in de hoofdrol! Samen maken ze de gekste dingen mee en komen ze steeds terecht in de meest bizarre, maar herkenbare situaties. De serie is in België al sinds 6 oktober 2010 wekelijks te volgen via VTM KZoom, maar in Nederland wordt de serie in het voorjaar van 2011 op de buis verwacht. Deze DVD is ook voor Nederland een uniek product met weer 3 nieuwe afleveringen van deze serie!

         
Karen en Kristel wonen samen in één appartement. Josje woont in het appartement aan de overkant van de gang. Maar ze wonen natuurlijk niet alleen in het grote gebouw. In het appartement onder hen woont de jonge, hippe en goeduitziende Bas. Bas wordt gespeeld door Winston Post. Naar mate de meiden Bas beter leren kennen, vallen ze stiekem alle drie een beetje voor deze leuke vrijgezel. Bas vindt dit leuk, maar blijft bescheiden.

Naast Karen, Kristel, Josje & buurman Bas maken er ook nog andere personages hun opwachting in ‘Hallo K3!’. De Vlaamse acteur Jacques Vermeire zal de rol van de altijd helpende buur en weduwnaar Marcel spelen. Hij bedoelt het goed, maar is echt een man van 12 ambachten en 13 ongelukken. Daarnaast is er ook nog Rosie, de uitbaatster van de koffiebar. Rosie is een volkse vrouw die de meisjes bijstaat met moederlijke goede raad, en die vaak een luisterend oor is voor hen. Rosie wordt gespeeld door Metta Gramberg.

De toast
Karen wil vermageren en gaat op dieet. Wanneer ze in haar toastje het gezicht van Elvis ziet, denkt Karen dat ze daar veel geld aan kan verdienen…  Josje oefent voor haar EHBO examen en wil niet dat iemand weet dat ze weer niet geslaagd is. ..

De kast
Kristel krijgt bijna een hartaanval wanneer ze na een reisje thuis komt. Karen heeft het appartement omgetoverd tot een vuilstort…! Kristel helpt Josje met een zelfbouwpakket kastje. Maar blijkbaar is dat knutselwerk, zonder handleiding, toch moeilijker dan gedacht…

De nieuwe K3
Karen vindt de optredens van K3 niet grappig genoeg en werkt aan een nieuwe show. Kristel vindt de grappen van Karen allerminst geslaagd... Josje krijgt van haar tante een oude buffetpiano en is vastbesloten haar eigen K3 nummers te componeren. Maar of dat een succes gaat worden…?

 

Hallo K3, volume 2
EAN 5414233139010, € 11,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

MP3 Downloads van K3
 

MAIL & WIN

PeuterPlace verloot maar liefst vijf gratis exemplaren van deze DVD. Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie. Insturen kan van 15 februari tot en met 1 maart as.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright