HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 

 

 

Heksje Lilly - De Draak en het Magische Boek

Vanaf 8 december verkrijgbaar op DVD

 

Vanaf 8 december 2009 is HEKSJE LILLY, De Draak en het Magische Boek verkrijgbaar op DVD. Met als extra de videoclip van de titelsong. De film is gebaseerd op de razend populaire Heksje Lilly kinderboeken van KNISTER (Ludger Jochmann), waarin een ondernemend meisje dankzij een toevallig gevonden toverboek allerlei situaties naar haar hand kan zetten.

 

Op een dag duikt in de kamer van de tienjarige Lilly zomaar, samen met het kleine onhandige draakje Hector, een magisch boek op. Surulunda, een geheime heks uit de magische wereld, heeft Lilly uitgekozen om haar opvolger te worden en het draakje Hector zal alles aan Lilly uitleggen.
Lilly moet echter eerst binnen negenennegentig uur bewijzen dat ze het waard is en deze taak aankan. Het magische boek belooft spannende avonturen, waarvan sommige best gevaarlijk zijn.  Zo is de slechterik Hieronymus bijvoorbeeld van plan de wereld over te nemen. Lilly zal deze magiër onder ogen moeten komen en bewijzen dat ze goed genoeg is om de nieuwe geheime heks te worden. En dan moet ze tussendoor ook nog op haar kleine broertje Leon passen...

Kijkwijzer:

 

DVD
Speelduur: 85 minuten -
Prijs: €12,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

Officiële Heksje Lilly website

heksje-lily

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright