HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 


HOE TEM JE EEN DRAAK

Vanaf 17 november op DVD en Blu-ray


Packshot Hoe Tem je een Draak kl.jpgHoe tem je een draak, de nieuwste animatiefilm van de makers van de kaskrakers Shrek, Kung Fu Panda en Madagascar is dit najaar verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Het originele verhaal vol stoere Vikingen en wilde draken, naar het gelijknamige boek van Cressida Cowell, is met een wereldwijde boxoffice van bijna $500 miljoen een groot succes.

Hoe tem je een draak is een spannende avonturenfilm over Hikkie, een jonge Viking. Hikkie woont op het eiland Berk, waar drakengevechten aan de orde van de dag zijn. Hikkie moet bewijzen dat hij een waardig opvolger is voor zijn vader, het stamhoofd, door de strijd aan te gaan met een draak. Maar in plaats van te vechten sluit hij vriendschap met een gewonde draak. Een vriendschap die de wereld op zijn kop zet.....

De special edition DVD en de Blu-ray bevatten naast extra bonusmateriaal de nieuwe film 'De legende van de botbreker'. Hierin strijden Hikkie en zijn Vikingvrienden samen tegen Rochel's aartsvijand: de legendarische Botbreker. De dappere helden lijden schipbreuk en stranden op een geheimzinnig eiland. Ze smeden een plan om het schuwe schepsel te vangen....als hij tenminste bestaat!

 

Hoe tem je een draak
Speelduur: 94 minuten (excl. bonusmateriaal) Leeftijd: 6+.
Prijs: DVD € 12,99, DVD special edition € 19,99, Blu-ray € 24,99.
Bestellen bij Bol.com.

 

Trailer

 

 

Hikkie kl.jpg

 

De DreamWorks film wordt als originele Engelse versie en Nederlandse versie uitgebracht. De Nederlandse voice cast bestaat ondermeer uit Patrick Martens, Terence Schreurs, Peter Tuinman, Patty Brard, Viktor Brand, Erik van der Hoff en Art Rooijakkers. De Engelse voice cast bestaat uit Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Ferguson en America Ferrera.

Hoe tem je een draak wordt uitgebracht als single disc DVD, special edition DVD en als Blu-ray/DVD Combo. Met de special edition DVD en de Blu-ray/DVD Combo kun je alles te weten komen over draken. Zo bevat het bonusmateriaal een trivia over draken, kun je leren hoe je de draak Tandloos kunt tekenen, 3D draken bouwen en kun je een Viking persoonlijkheidstest doen.

 

MAIL&WIN!

Maak kans op de DVD Hoe tem je een draak inclusief enkele leuke gadgets. Stuur een berichtje met je naam en adres naar draak(@)peuterplace.nl.

Insturen kan van 15 t/m 30 november as.

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright