HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

Hondenliefhebbers opgelet:



HondenHotel vanaf 11 juni 2009 verkrijgbaar op DVD

Wanneer twee kinderen op zoek gaan naar een goede plek voor hun eigen hond en binnen de kortste keren een compleet hotel runnen voor alle straathonden uit de buurt, wordt het een echte beestenboel.

Gelukkig komen ze erachter dat ze door vriendschap en de nodige creativiteit een heel eind komen. Jong of oud, groot en klein, de leukste, liefste en grappigste straathonden zijn welkom in HondenHotel!

 

 

Het verhaal
Andi en Bruce komen terecht in alweer hun vierde pleeggezin. De doorgedraaide pleegouders hanteren een strikt ‘geen huisdieren’-beleid. Broer en zus besluiten een nieuw en veilig thuis voor hun geliefde hond Friday te zoeken. Bij toeval ontdekken ze een verlaten hotel en besluiten dat dit het toevluchtsoord voor hun hond wordt. Al gauw dienen er zich meer viervoeters aan en wordt het een hele klus om alle straathonden op tijd eten te geven, te vermaken en … uit te laten.

Zelfs met de hulp van medewerkers van de plaatselijke dierenwinkel komt het aan op wel heel creatieve oplossingen om de honden te vermaken: van een lopend hondenbuffet, tot geautomatiseerde hondenspelletjes en heuse hondenWC’s! In het begin loopt het nog op rolletjes, maar als de hondenmeppers erachter komen dat het hotel wordt bewoond door honden, is geen straathond zijn leven meer zeker! Lukt het Andi, Bruce en hun vrienden om de honden te redden?


Nederlandstalige en originele versie (Hotel for Dogs)
Totale speelduur: 100 minuten
Kijkwijzer: 6.
Prijs: € 8,99 (DVD)
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright