HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 

Jets De Vliegende Helden

verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray !


Het luchtruim heeft een nieuwe held nodig! De geweldige nieuwe animatiefilm JETS - De Vliegende Helden garandeert enorm veel kijkplezier voor jong én oud en laat iedereen zien hoe belangrijk het is om in jezelf en je eigen doelen te geloven. Dan worden namelijk echte helden geboren!

In JETS – De Vliegende Helden droomt het jonge vliegtuigje Maverick (met de stem van tieneridool Ralf Mackenbach) ervan om de grote winnaar te worden van een vliegcompetitie en zo de grote held te worden van het luchtruim. Wanneer Maverick de eigenzinnige Falcon (Johnny Kraaijkamp jr.) ontmoet lijkt zijn doel binnen handbereik te zijn. Falcon neemt Maverick mee naar een verlaten luchthaven om te gaan trainen bij Veteraan (Peter van Gucht), een echte vliegheld van weleer. Enthousiast begint Maverick aan zijn vlieglessen en al gauw lijkt niets hem in de weg te staan om zijn doel te bereiken. Maar dan ontmoet hij het charmante vliegtuigje Lightning (Lisa Sips). Maverick wordt al snel smoorverliefd op Lightning waardoor hij zijn trainingen verwaarloost en de Veteraan het vertrouwen in Maverick verliest. Wat Maverick niet weet is dat Lightning werkt voor Maverick’s grote concurrent Iceman (Jelly Cleyman) die als doel heeft Maverick uit te schakelen tijdens de wedstrijd. Maar op pure wilskracht gaat Maverick zelf aan de slag en oefent hij in zijn eentje alle supergave en gevaarlijke manoeuvres. Zal het Maverick lukken om de held van het luchtruim te worden?


Splendid Film
DVD: € 8.99 bij Bol.com
Blu-ray 2D & 3D: € 12.99 bij Bol.com

 


MAIL & WIN!

Wil jij kans maken op een DVD van 'Jets - De Vliegende Helden'? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Jets. Insturen kan van tot en met 15 oktober as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

Trailer

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright