HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 

 

DVD aanbod in december van Just Entertainment

Just Entertainment trapt december af met de populaire serie De Luizenmoeder seizoen 2, familiefilm Jim Button en de Stad van de Draken en magische familiefilm Assepoester en de Geheime Prins. Deze heerlijke films en serie zijn vanaf 10 december verkrijgbaar op DVD. Dus in december lig je weer dubbel van het lachen met de Luizenmoeder, trotseer je de wijde wereld met Jim Button en beleef je de magie met Assepoester. Liever thuis on Demand kijken? Vanaf 10 december kijk je Assepoester en de Geheime Prins on Demand en in het nieuwe jaar op 1 januari kijk je ook Jim Button en de Stad van de Draken on Demand. Op 19 december is de DVD release van het vierde en vijfde seizoen van de hilarische serie Familie Kruys. In dit seizoen reist de hele familie Kruys af naar Roemenië.

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op een pakket met DVD's Assepoester, De Luizenmoeder 2, Jim Button en Familie Kruys 4+5? Stuur dan een berichtje met daarin je adresgegevens naar de redactie o.v.v. DVD-pakket ! Doe je liever mee via Facebook? Like deze actie en laat ons in een reactie waarom jij moet winnen.

 

 

 


DE LUIZENMOEDER SEIZOEN 2 – 10 december op DVD
De Luizenmoeder speelt zich af op de basisschool en volgt ouders en leraren die over de hoofden van de kinderen hun vetes uitvechten. Vastberaden om haar leven na de scheiding zo snel mogelijk op de rit te krijgen, stort Hannah, de nieuwe moeder met een dochter in groep drie, zich in de wereld die zich afspeelt op en rondom het schoolplein van basisschool de Klimop. Inburgeringscursussen worden helaas niet gegeven, dus met vallen en opstaan probeert Hannah zich de mores van het schoolplein eigen te maken. Ook al had ze zich voorgenomen zich op deze school niet voor het karretje te laten spannen, maken vreemde leerkrachten en de allesoverheersende 'moedermaffia' het haar echter niet makkelijk.
Direct te bestellen bij Bol.com voor € 16,99.JIM BUTTON EN DE STAD VAN DE DRAKEN – 10 december op DVD en vanaf 1 januari on Demand
Jim Button, een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland, realiseert zich op een dag dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses Li Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden? Jim Button en de Stad van De Draken is gebaseerd op de bestseller Jim Knoop en Lucas de Machinist van de schrijver Michael Ende.
Direct te bestellen bij Bol.com voor € 9,99.


ASSEPOESTER EN DE GEHEIME PRINS – 10 december op dvd en on Demand
Met de hulp van feeënmoeder Crystal, slagen Assepoester en haar drie medemuizen erin om weg te komen van de zolder waar ze wonen en hun weg te vinden naar het koninklijk bal in het paleis. Maar op het Royal Bal ontdekken ze al snel een vreselijk geheim: de echte prins is door de boze heks in een muis veranderd en de prins die op het koninklijk bal is, is nep! Assepoester en haar trouwe vrienden gaan op een gevaarlijk avontuur om de echte prins weer tot leven te brengen en hem te helpen de kwade krachten te verslaan.
Direct te bestellen bij Bol.com voor € 9,95.


FAMILIE KRUYS SEIZOEN 4 en 5 – 19 december op DVD
In het vierde seizoen van ‘Familie Kruys’ staat Kamiel, een oude bekende van de familie, onverwachts bij Bette voor de deur. Hij wordt in eerste instantie met open armen ontvangen, maar al snel wordt zijn komst door de rest van de familie met argwaan bekeken. Terecht: Kamiel houdt de gemoederen flink bezig en niet altijd op een fijne manier. Als Ruxandra’s moeder verongelukt bij een bizar ongeval, reist de hele familie Kruys af naar Roemenië voor de nogal ongebruikelijke begrafenis. Eenmaal terug krijgen de zwangerschapshormonen Ruxandra dusdanig in hun greep, dat Thomas zich genoodzaakt ziet te vluchten naar een schrijvershuisje op de Veluwe. Kirk krijgt eindelijk betaald werk, onder het pseudoniem "Medium Melchior". Dit tot grote ergernis van Morten. Bette ontdekt dat Johan voor haar verbergt dat hij in zwaar financieel weer verkeert. Terwijl Ruxandra eindelijk gaat bevallen, gebeurt er iets wat niemand had verwacht.
In het vijfde en laatste seizoen van ‘Familie Kruys’ probeert iedereen te wennen aan de komst van baby Candida. Kirk wil van de weeromstuit aan de slag met zijn eigen latente kinderwens, maar komt daarbij van een koude kermis thuis. De moeder die hij voor ogen had blijkt liever een kind te krijgen met Morten. Tot ieders verbazing wil Morten het vaderschap best overwegen, tot grote frustratie van Kirk. Ook de relatie tussen Bette en Johan komt verder onder druk te staan. Johan vertrekt spontaan naar het buitenland voor een goed betaalde klus en omdat hij even afstand van Bette wil nemen. Op aandringen van Juul waagt Bette zich op het tragikomische dating pad. Thomas kan zich slecht vinden in zijn hernieuwde vaderrol en vlucht in de armen van een andere vrouw. Als Ruxandra daar achter komt ontploft de bom. Intussen kan Bette voor niemand verbergen dat ze vijftig wordt. En hoewel ze dat echt niet wil vieren, organiseert Dewi een surprise party, die inderdaad vol verrassingen blijkt te zitten.
Verkrijgbaar bij Bol.com voor € 19,99.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright