HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 


K3 - Het Droombed

Gloednieuwe K3 muziekspecial met videoclips van de CD 'Eyo!' nu op DVDGoed nieuws voor alle K3-fans en iedereen die zich wil voorbereiden op de K3-concerten in Ahoy Rotterdam, want vanaf vandaag ligt de gloednieuwe DVD van de dames, 'K3 en het Droombed', in de winkel! De DVD bevat naast een betoverend K3-verhaal ook de nieuwste videoclips van verschillende liedjes van de CD 'Eyo!'. Zing uit volle borst mee met 'Eyo!', 'Willem-Alexander', 'K3 Airlines', 'Beroemd' en 'Meiden van de Brandweer' en leer de danspasjes uit je hoofd zodat je helemaal klaar bent voor Ahoy! 'K3 en het Droombed' is goed voor uren zing- en dansplezier!

Inhoud
Karen, Kristel en Josje bezoeken de magische illustionistenshow van Dr. Von Zanzibar. Na de voorstelling blijkt Josje haar handtas te zijn vergeten in de zaal. Hun zoektocht naar de handtas brengt K3 tot op het podium, tussen de spullen van Dr. Von Zanzibar. Daar ontdekken ze dat het droombed dat in de show gebruikt wordt, toch wel heel bijzonder is!

K3 en het Droombed: een verhaal vol muziek, dans en magische dromen...


Als leuke extra staan er op de DVD ook making-of filmpjes. Zo zie je K3 tijdens het inzingen van de liedjes, de opname van een videoclip en stralen ze op de set van een fotoshoot!

Studio 100
Speelduur: 40 minuten.
EAN: 5414233153245, prijs € 9,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright