HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

Uitverkochte tournee ‘K3 en de Wondermachine’ verkrijgbaar op DVD!

vanaf 26 januari 2011

 

De volledig uitverkochte K3 tournee ‘K3 en de Wondermachine’ is vanaf 26 januari 2011 verkrijgbaar op DVD. De show was van oktober tot en met december 2010 te zien in de grotere evenementenhallen in Nederland en Vlaanderen en was een daverend succes! Ruim 184.500 kindjes en ouders in de Benelux zagen de show en maakten er samen met Karen, Kristel en Josje een spetterend feest van!


Het verhaal

Wanneer de meisjes van K3 aan hun optreden willen beginnen, ontdekken ze op het podium een gekke machine. Het is de Wondermachine van professor Schwarzwald. Je kunt ermee tijdreizen of ermee worden wat je maar wil. De professor waarschuwt de meisjes echter dat ze niet aan de machine mogen komen, omdat hij nog niet helemaal goed werkt. De meisjes kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en proberen hem toch uit…. Al snel blijkt dat ze beter naar de professor hadden kunnen luisteren.

Karen, Kristel en Josje maken er als vanouds een muzikaal feestje van. Veel bekende hits van K3 passeren de revue, maar ook enkele nieuwe liedjes, zoals de titelsong voor het nieuwe K3 programma ‘Hallo K3!’,

Tracklisting

 1. Openingsmedley
 2. Hallo K3
 3. De 3 biggetjes
 4. De politie
 5. Lollypopland
 6. Ya ya yippee - De revolutie
 7. Ster
 8. Oya lélé
 9. Handjes draaien
 10. Leukste van het land
 11. MaMasé
K3 en de Wondermachine
EAN 5414233139034, prijs € 14,99.
Direct bestellen bij Bol.com
 

 

MP3 Downloads van K3
 

MAIL & WIN

PeuterPlace verloot een aantal exemplaren van deze DVD. Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie. Insturen kan tot 1 februari as.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright