HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

Kikker & Vriendjes - Vriendschap

vanaf 25 mei op DVD

Eerste DVD van Kikker en zijn vriendjes

Toen de bekende schrijver en tekenaar Max Velthuijs (22 mei 1923 – 25 januari 2005) precies twintig jaar geleden, in 1989, Kikker tot leven bracht, kon hij niet vermoeden hoe zijn lievelingsdier wereldwijd de harten van jong en oud zou veroveren. De avontuurtjes die de vrolijke en optimistische Kikker met zijn rood wit gestreepte broek, samen met zijn vriendjes Varkentje, Rat, Haas en Eend beleeft, zijn universeel en hartverwarmend. Een zegetocht volgde. Meer dan 2.3 miljoen boeken werden in 40 landen verkocht. Iedereen wil Kikker overal en dichtbij zich hebben. Niet alleen in het lievelingsboek maar ook op de leukste artikelen zoals kleding, spellen en schoolspullen.
 
Met trots kondigt Moefieklub KIKKER & VRIENDJES – Vriendschap aan, de eerste DVD waarin Kikker en zijn vriendjes het ene na het andere vrolijke avontuur beleven.
Want sinds kort schitteren Kikker en zijn vriendjes ook op televisie in het programma Kindertijd van de KRO. Kinderen van 3-8 jaar, ouders en grootouders kijken massaal  naar de 7 minuten durende afleveringen. Alle 27 afleveringen zullen op 4 DVD’s door Moefieklub worden uitgebracht.
 
Jamai Loman brengt met zijn stem Kikker tot leven. Sander de Heer vertelt het verhaal en Wouter Hamel zingt de begintune.


Het verhaal

Kikker vindt een lief beertje in het bos. Hij neemt hem mee naar huis, zorgt goed voor hem en leert het diertje praten. Iedereen speelt met Beertje. Ze worden de beste vrienden! Dan, op een verschrikkelijke dag, zegt Beertje dat hij weer terug moet gaan naar waar hij vandaan komt. Kikker zijn hart is gebroken. Zal hij zijn berevriendje ooit weer terug zien?

 

Technische gegevens
Speelduur: ca. 42 minuten
Kijkwijzer: alle leeftijden
Consumentenadviesprijs: € 9.99
Direct bestellen bij Bol.com


 

Meer van Kikker

Het grote boek van Kikker en Eend

Kikker en de sneeuwman

Kikkerluisterboeken

Kikker en het vogeltje

Kikker & Vriendjes - Vriendschap DVD

 

Meer van Max Velthuijs

Olifant en de tijdmachine

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright