HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

Kung Fu Panda 2

Verkrijgbaar vanaf 23 november 2011


KUNG FU PANDA 2 van DreamWorks Animation SKG, Inc.’s, een van de allerbeste familiefilms van dit jaar, is het spectaculaire vervolg op de voor een Academy Award® genomineerde originele film. Met een wereldwijde box office van ruim $650 miljoen is dit de ultieme film voor het hele gezin, die 23 november a.s. op Blu-ray en DVD uitkomt. KUNG FU PANDA 2 combineert non-stop actie met een prachtig verhaal en fantastische animaties, met in de hoofdrol het vertederende zwaargewicht Po de panda.

In DreamWorks Animation’s KUNG FU PANDA 2 leeft Po het leventje van zijn dromen als Drakenkrijger en hij samen met zijn vrienden en mede Kung Fu meesters, de Vurige Vijf, de Vredesvallei beschermt. Zijn geweldige nieuwe leven wordt echter bedreigd met de komst van een gevaarlijke schurk die een geheim en niet-te-stoppen wapen wil inzetten om China te veroveren en Kung Fu te vernietigen. Hoe kan Po dit veselijke lot stoppen? Daarvoor moet Po in zijn verleden duiken en de mysteries rond zijn verleden ontrafelen: alleen dan kan hij de kracht uit zichzelf halen, die hij nodig heeft om de vijand te verslaan.

 


De geweldige dubbel DVD en Blu-ray/DVD Combo, die tot de nok toe is gevuld met bonusmaterialen, biedt uren aan hilarisch entertainment, waaronder een exclusieve aflevering van de gloednieuwe Nickelodeon serie “Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness”, interviews met de vertrouwde cast en de nieuwe gezichten die zich bij het nieuwe avontuur hebben gevoegd. Ga mee met Jack Black naar de dierentuin van Atlanta, waar hij oog in oog staat met de levensechte naamgenoot van Po. Volg een training sessie met Meester Shifu om een klassiek spel onder de knie te krijgen of leer 50 Chinese woordjes uit Kung Fu Panda. Tot slot kun je verschillende deleted scenes en het commentaar van de filmmakers bekijken. De Blu-ray/DVD Combo pack bevat tevens een hilarische pop-up trivia, een interactieve reis naar China met beelden van de echte locaties die de inspiratie voor de film vormden en een bezoek aan de Animators hoek en meer. Prijs Blu-ray/DVD: €24,99.

KUNG FU PANDA 2 is ook verkrijgbaar op een single-disc DVD en in een Kung Fu Panda Collection op DVD of Blu-ray, met beide films en een lading aan grappig bonusmateriaal.
Prijs DVD: €19,99. Direct bestellen bij Bol.com.

 

 

Trailer

 


Speel een Kung Fu Panda spelletje!

Sterren gooien met Po
Snacken met Po

DVD Kung Fu Panda 1


 

 

 

 

 

 

 

  
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright