HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

Verkrijgbaar vanaf 5 november 2008

Dikke pret met Kung Fu Panda !


Bestel deze DVD bij Bol.comKung Fu Panda nú op 2 Disc DVD en Blu-ray

De supercoole nieuwste animatiefilm van DreamWorks, Kung Fu Panda, was deze zomer dé bioscoophit en verschijnt vanaf 5 november op 2 Disc DVD.

Beleef de hilarische avonturen van een onverwachte held die uitgroeit tot de beste krijger van China. De sterrencast bestaande uit Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman,  Jackie Chan, Lucy Liu en Ian McShane, brengen de karakters van Kung Fu Panda op unieke wijze tot leven.

 

Maak kennis met Po, de enthousiaste en beetje klungelig dikke panda, die zijn dagen slijt in het noedelsrestaurant van zijn vader, terwijl hij dagdroomt van een carrière als Kung Fu meester. Per toeval wordt hij uitgekozen om tot de wereld van Kung Fu toe te treden en naast zijn grote idolen te schitteren — de legendarische krijgers Tigress, Crane, Mantis, Viper en Monkey—onder leiding van de goeroe, Meester Shifu. Voor ze er erg in hebben, komt de verraderlijke sneeuwluipaard Tai Lung But om wraak te nemen. Is Po de Kung Fu held die hij hoopt te zijn en kan hij iedereen beschermen? Po zet alles op alles om te slagen en komt erachter dat zijn zwakte uiteindelijk zijn grootste kracht is!


Kung Fu Panda komt uit als 1 & 2 Disc DVD en op Blu-ray. De 2 Disc DVD en Blu-ray bevatten bijzonder veel bonusmateriaal en een compleet nieuw avontuur: De geheimen van de 'Furious Five', met de stemmen van Jack Black als panda Po en Dustin Hoffman als meester Shifu. In dit avontuur staat Po voor de grootste uitdaging ooit: lesgeven aan een klas jonge Kung Fu leerlingen.

KUNG FU PANDA 2DVD
EAN:8717722330491, prijs: € 26,99.
Direct bestellen bij Bol.com (trailer)


Speel een Kung Fu Panda spelletje!

Sterren gooien met Po
Snacken met Po


WINNAARS MAIL & WIN ACTIE


J. van Strijdhoven (Wemeldinge)
L. Leijten ('s-Hertogenbosch)
Fam. Brinkert (Zutphen)

Terug naar prijzenfestijn november 2008.

 

 

 

 

 

 

 

  


 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright