HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 

 

 


Lady en de Vagebond: Diamond Edition

verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en Blu-ray vanaf 22 februari 

Beleef de spannende avonturen van Lady, een liefdevol verwende cocker spaniel, en Vagebond, een losbandige bastaard met een hart van goud. De ontmoeting tussen de ongebonden, vrijgevochten straathond Vagebond en de mooie, verwende cockerspaniel Lady leidt tot een onwaarschijnlijke romance. Samen met een aantal onvergetelijke figuren, zoals de beminnelijke teriër Jock, de pekinees en ex-revuester Peggy en de twee slinkse katten Si en Am, storten Lady en de Vagebond zich in een spannend avontuur dat ze voor altijd samenbrengt.
Geniet net als vele anderen van dit hartverwarmende verhaal met prachtige animaties, onvergetelijke liedjes en laat je meeslepen in één van de meest romantische liefdesverhalen aller tijden. Het is tijd om een speciale ‘bella notte’ met je gezin te delen en opnieuw kennis te maken met deze tijdloze klassieker! Verkrijgbaar op DVD en  voor het eerst ooit in Blu-ray high-definition.

Walt Disney Studios Home Entertainment
Speelduur: 73 minuten.
EAN: 8717418343781, prijs € 19,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 


 

MAIL & WIN
Wil jij kans maken op deze onweerstaanbare DVD? Mail dan een berichtje naar de redactie met je naam en adres o.v.v. Lady & de Vagebond. Insturen kan tot 29 februari as.

Meer prijsvragen

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright