HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

Madagascar 2 op DVD

 

De wervelende stemmencast met hun hilarische karakters, de aanstekelijke muziek en lachwekkende situaties maakten van Madagascar 2 dé bioscoophit van 2008. In slechts negen weken tijd behaalde de nieuwste animatiefilm van DreamWorks een Benelux box-office van ruim 10 miljoen Euro en is daarmee de best bezochte animatiefilm van 2008.
In Madagascar 2 ontdekken onze dierenvrienden hun roots in de Afrikaanse savanne. Voor de eerste keer in hun leven komen de dierentuinhelden oog in oog te staan met hun wilde verwanten. Ondanks romantische rivaliteit en gemene jagers lijkt Afrika de perfecte plaats. Maar is het fijner dan hun thuis in Central Park?

In Madagascar 2 brengt de stemmencast bestaande uit onder andere Ben Stiller, Chris Rock, en David Schwimmer de dierenvrienden van het eerste deel weer tot leven. Voor de Nederlandse versie bestaat de stemmencast ondermeer uit Hans Somers, Rogier Komproe, Laura Vlasblom, Fred Butter, John Jones, Ivo Niehe, Nelly Frijda, Patrick en Rosanna Kluivert.


Het verhaal

Alle geliefde dieren uit het eerste avontuur van Madagascar zijn terug in Madagascar 2: Alex de leeuw, Marty de zebra, Melman de giraf, Gloria het nijlpaard, Koning Julien en Maurice en niet te vergeten de pinguïns. Nadat de dierenvrienden in het eerste deel in Madagascar zijn gestrand, besluiten ze in Madagascar 2 terug te keren naar hun verblijf in de dierentuin van Manhattan. Met een, door de pinguïns in elkaar gezet vliegtuig, proberen zij terug te vliegen. De pinguïns blijken echter niet zo technisch begaafd als zij dachten en het vliegtuig stort neer …. in de Afrikaanse savanne. Daar begint het avontuur en ontmoeten zij voor het eerst hun soortgenoten in het wild. Alex wordt herenigd met zijn Afrikaanse ouders, Marty sluit zich aan bij een kudde wilde zebra’s, Gloria krijgt een romance met nijlpaard Casanova en Melman krijgt een laatste kans zijn dromen waar te maken. Ze vermaken zich opperbest in Afrika, maar is het een beter huis dan hun thuis in Central Park?

Madagascar 2 wordt uitgebracht in 1 Disc en 2 Disc versie en op Blu-ray.

Releasedatum: 9 april 2009.
Speelduur: ca. 89 minuten
Leeftijd: Alle leeftijden

DVD: prijs € 18,99.
Direct bestellen bij Bol.com
.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright