HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes
 

 

Madagascar 3

vanaf 28 november op DVD en Blu-ray

 

Op 28 november 2012 zet DreamWorks Animation SKG de wereldwijde hit Madagascar 3: op avontuur in Europa in de schijnwerpers met de release op Blu-ray, Blu-ray 3D en DVD. Deze heerlijke familiefilm bevat non-stop plezier, absurde actie en dolkomische avonturen.

Je favoriete personages zijn terug en beleven opnieuw een knotsgek avontuur! In deze heerlijke film boordevol humor zijn Alex, Marty, Melman en Gloria op de vlucht in Europa. Ook de ijdele Koning Julien en de kordate Pinguïns zijn weer van de partij. Het hele stel sluit zich aan bij het circus om zo aan Kapitein Durbois van de dierenpolitie te ontsnappen. De film zit vol bloedstollende actie en kleurrijke nieuwe personages. Het wordt één dolle boel! De Nederlandse stemmencast bestaat uit Hans Somers, Laura Vlasblom, Rogier Komproe, Fred Butter, John Jones, Murth Mossel, Dieter Jansen, Frans Limburg en Loes Luca. Madagascar 3: op avontuur in Europa is een heerlijk en humoristisch spektakel, waar je met je hele familie van kan genieten.

De Madagascar 3: op avontuur in Europa Blu-ray en DVD bevat niet alleen deze topfilm, maar ook tal van andere extra’s, zoals achter de schermen beelden en interactief plezier. Madagascar 3: op avontuur in Europa is beschikbaar als DVD, Blu-ray combo en Superset (DVD, Blu-ray en 3D) voor de ultieme thuiskijk ervaring.

 

DVD
EAN: 5050582896237, € 16,99 bij Bol.com.


Blu-Ray
EAN: 5050582896251, € 22,99 bij Bol.com

 

 

 

 

 


 
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright