HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

DVD Mega Mindy - De Valsmunters

 

Drie nieuwe avonturen van Mega Mindy op de DVD De valsmunters!

De valsmunters
Een man schrikt wanneer hij tijdens een wandeling met zijn hond plots een spook op het kerkhof ziet dwalen. Het wordt nog mysterieuzer wanneer de slager, de groenteboer, de bakker en oma Fonkel beschuldigd worden van vals geld uit te geven. Mieke besluit om het spook op het kerkhof eens van nabij te onderzoeken. En Migrain, die heeft het veel te druk met het schrijven van zijn memoires. Mega Mindy time!

De tombe van Djenghis Khan
In het gemeentehuis is een dossier verdwenen dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djenghis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen. Tijd voor Mega Mindy om dit te onderzoeken!

 

Hoog bezoek
Peter en Katja doen hun best om zich als hertog en hertogin "Van koets tot Keuningen" in te leven. Migrain is ondertussen druk bezig met de voorbereidingen van de komst van de hertog en hertogin. Tijdens de juwelententoonstelling wil hij hun samen met Toby een muzikale hulde geven. Alles lijkt plots in het water te vallen wanneer iemand de juwelen van de baron heeft gestolen. Gelukkig is Mega Mindy er steeds om problemen op te lossen!

Speelduur ca. 75 minuten - prijs € 11,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 


Meer van Mega Mindy

Tijd voor Mega Mindy (CD)
Mega Mindy en de Bananenbende
Het geheim van Mega Mindy
Mega Mindy en de schitterende Smaragd
Mega Mindy - De Bijenkoning
Mega Mindy - De Zeepkistenrace
Mega Mindy Kriminalsky broers
Mega Mindy Nintendo Game
Mega Mindy en de Valsmunters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright