HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

'Megamind: Superschurk'

vanaf 27 april op DVD en Blu-ray

 

MEGAMIND, de nieuwste animatiefilm van DreamWorks, vliegt 27 april binnen op Blu-ray en DVD. Deze komische film voor het hele gezin bevat nog meer plezier en verrassingen die je niet in de bioscoop hebt gezien. Het verfrissend originele verhaal boordevol humor, epische superheldenactie en non-stop avontuur kan rekenen op een ware sterrenvoicecast met Will Ferrell, Brad Pitt, Tina Fey, David Cross en Jonah Hill.

 

Korte inhoud
Megamind (Will Ferrell) is de meest briljante slechterik die de wereld ooit heeft gekend… maar ook de minst succesvolle. Door de jaren heen heeft hij geprobeerd Metro City op elke denkbare manier te veroveren. Iedere poging draait echter uit op een geweldige mislukking dankzij superheld Metro Man (Brad Pitt). Maar dat verandert op slag als Megamind Metro Man per ongeluk vermoordt door een van zijn snode plannen. Uit wanhoop maakt Megamind zelf een nieuwe superrivaal. Is hij in staat om zijn eigen duivelse schepping te verslaan?

Stemmen: Megamind – Will Ferrell/Horace Cohen, Metroman – Brad Pitt/Jeroen Spitzenberger, Roxanne Ritchi – Tina Fey/Halina Reijn, Minion – David Cross/Tycho Gernandt, Titan – Jonah Hill Hal/Sascha Visser.


Paramount Home Entertainment
Speelduur: 92 minuten.
EAN: 8717722771065, prijs € 19,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

MAIL & WIN!
PeuterPlace verloot 3 pakketjes met de DVD en stickers van Megamind! Wil jij kans maken? Stuur dan een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Megamind: Superschurk. Insturen kan van 15 tot en met 30 april as.

Meer prijsvragen

Trailer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright