HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 

Monster High: 13 Wishes

verkrijgbaar op DVDEen nieuw avontuur met de volmaakt onvolmaakte tienerkinderen. Monster High™ valt wereldwijd in goede aarde bij meisjes door zijn slimme en grappige verhaallijnen die de gênante maar o zo herkenbare momenten van het tiener-zijn in een middelbare school zo prachtig weten te vatten. De personages van Monster High™ hebben elk hun eigen unieke persoonlijkheid, hilarische monstertrekjes en coole monstererfenis.

Het nieuwe schooljaar op Monster High™ begint en het zusje van Clawdeen Wolf™, Howleen, wil nog gruweldiger worden dan ooit. Het is niet eens zo heel moeilijk om populair te worden, want ze loopt een geest tegen het lijf, Gigi Grant™. Die geeft haar niet drie, maar dertien wensen! Alleen komen de griezels er snel achter dat je moet oppassen met wat je wenst, want elke wens heeft een keerzijde, en al snel staat het leven op Monster High™ op z’n kop! Frankie Stein™, Clawdeen Wolf™, Draculaura™ en hun griezelgave ghoulvriendinnen dringen diep in de toverlantaarn door om de ziel van Monster High™ te redden… en dat belet ze natuurlijk niet om net zo modieus te zijn als altijd!

Gericht op stoere meiden van 8-14 jaar.

EAN: 5050582938609. DVD € 15,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 


MAIL & WIN!

Wil jij kans maken op deze DVD? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Monster High. Insturen kan van tot en met 15 december as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright