HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 


Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie

Griezelen met Piet Piraat!

 


In oktober – de maand van Halloween – valt er weer lekker veel te griezelen met Piet Piraat. Studio 100 brengt namelijk zowel een nieuwe DVD ‘Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie’ als een nieuw boek met griezelverhalen op de markt. Bovendien heeft Piet Piraat ook een griezelsingle 'De Mummie' uitgebracht! Deze single kun je downloaden op www.studio100.be en www.itunes.com.

 

Piet Piraat en de Mysterieuze Mummie
Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden. Volgens een zeer oude legende zou er een mummie in de sarcofaag zitten… Andere schepen hebben hem al geprobeerd te vervoeren, maar allemaal verdwenen ze op mysterieuze wijze. Gelukkig kon Osiris, de assistent van tante Cleo, de sarcofaag iedere keer weer veilig terug bezorgen aan tante Cleo. Piet en zijn maatjes zijn niet bang voor de legende en zullen dit klusje opknappen. Ze varen samen met de sarcofaag het avontuur tegemoet…!

DVD, prijs € 11,99. Direct bestellen bij Bol.com

 

Vanaf februari 2011 zijn Piet Piraat en zijn kornuiten weer live aan het werk zien in de gloednieuwe show ‘Radio De Scheve Schuit’.

 

 

 

 

 

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright