HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
Piet Piraat en het Zwaard van Zilvertand op DVD


De Bauertjes reikten eerste DVD’s uit aan hun piratenhelden

De derde Piet Piraat speelfilm ‘Het Zwaard van Zilvertand’ is nu ook verkrijgbaar op DVD in een speciale limited edition. Afgelopen zondag al reikten Christiaan, Jan en Frans; de zoontjes van Frans en Mariska Bauer de eerste exemplaren uit aan Piet Piraat en zijn kornuiten. De jonge Bauers zijn grote fans van de piratenserie.

Als bonusmateriaal zijn drie filmjournaals, drie clips en een bonus-CD met zes vrolijke piratenliedjes bijgevoegd.

 

Het Zwaard van Zilvertand

Enkele jaren geleden zette de norse Kapitein Eksteroog met zijn schip De Magere Makreel koers naar een onbewoond eiland, om er naar een schat te gaan zoeken die zijn aartsvijand Zilvertand daar had begraven. Onder de bemanning van het schip bevonden zich de vijf kinderen van de kok. Maar net voor ze hun bestemming bereikten, stak een woeste storm op. Het schip verdween in de schuimende golven. Enkel Reus, een gigantische kerel van 2 meter en de vijf kinderen met hun hondje Smikkel konden met stukken wrakhout het eiland bereiken, maar ook Kapitein Eksteroog wist te overleven.  Eksteroog wil de schat van Zilvertand. Hij laat de kinderen zoeken, en om hen zover te krijgen houdt hij samen met Reus hun hondje Smikkel gevangen. Ze krijgen hun hondje pas terug als ze de schat hebben gevonden.

Piet Piraat voelt zich niet echt lekker in zijn vel. Hij zou graag in de Piratenencyclopedie staan zoals alle grote Piraten. Dan pas zal hij zich een echte piraat voelen, maar daarvoor zal hij eerst een schat moeten vinden. En dat is niet meteen de sterkste kant van onze piraatjes. Bij toeval ontdekken Stien, Berend, Steven en Piet een eiland dat niet op de kaart staat.  Ze gaan op onderzoek uit.
Op het eiland ontmoeten zij de kinderen en onze Piraten besluiten de kinderen te helpen.
 
Het begin van een spannend avontuur over hebzucht, eer, maar vooral over vriendschap, liefde, moed en opoffering.

Piet Piraat en het zwaard van Zilvertand
Speelduur: 72 minuten.
Prijs € 14,95.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright