HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

Pim & Pom

Pim & Pom op DVD vanaf 20 oktober as.

Tekenares Fiep Westendorp maakte vanaf 1958 elke week de illustraties bij de verhaaltjes die Mies Bouhuys schreef over haar twee eigen, nieuwsgierige poezen Pim en Pom. Die verhaaltjes, versjes en dialogen verschenen op de Kinderpagina van Het Parool. Pim is grijs met streepjes en een beetje dom. Pom is wijs en deftig en als roet zo zwart. Pom loopt als een heertje, Pim loopt altijd hard.

Gebaseerd op de karakters van Mies Bouhuys komen de illustraties die Fiep Westendorp van Pim en Pom maakte op fantasievolle wijze tot leven in de animatieserie De avonturen van Pim & Pom. De serie bestaat uit een reeks avontuurtjes van 5 minuten. De avontuurtjes van Pim en Pom zijn nu reeds dagelijks om 10:20 uur op televisie te zien in het Nick Jr. Blok van Nickelodeon. Georgina Verbaan spreekt de avontuurtjes in en voorziet alle karakters van een eigen stem. Bovendien zingt ze de begintune.

Naast de poezen Pim en Pom speelt ook het gele vogeltje een hoofdrol. Zijn rol varieert per avontuur. De avonturen van Pim & Pom beginnen meestal in hun eigen huis. Hun fantasie brengt hen vervolgens in allerlei situaties die zich vaak in de grote mensenwereld afspelen.


Pim & Pom: Op avontuur in huis (deel 1)

Pim en Pom zijn twee nieuwsgierige poezen die elke dag op zoek gaan naar avontuur. Ze maken van de badkamervloer een ijsbaan en ze rijden paard op de stofzuiger. In huis is echt heel veel te beleven! De animatieserie is gebaseerd op de karakters van Mies Bouhuys en de tekeningen van Fiep Westendorp. Op deze dvd staan tien avonturen. Kijken jullie mee?

Speelduur: 55 minuten.
EAN: 8711983496255, prijs € 7,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

Pim & Pom deel 2Pim & Pom: Erop uit! (deel 2)

De poezen Pim en Pom gaan naar buiten. Ze kamperen in een echte tent, beleven een Arabisch sprookje en spelen met hun buurhond Kees. Toch zijn ze blij als ze thuis weer veilig in hun eigen mandje liggen. De animatieserie is gebaseerd op de karakters van Mies Bouhuys en de tekeningen van Fiep Westendorp. Op deze dvd staan tien avonturen. Veel plezier!

Speelduur: 55 minuten.
EAN: 8711983496262, prijs € 7,99.
Direct bestellen bij Bol.com


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright