HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 

 
 

Operatie DVD première


Tien nieuwe doldwaze avonturen van het geduchte gezelschap pinguïns


Pinguins van Madagascar DVD premiere 3D.jpgRol de rode loper alvast uit voor Skipper, Kowalski, Rico en Private! Het illustere gezelschap pinguïns waggelt naar de wereldpremière van hun eerste lange ‘animatiefilm’ (10 afleveringen) op DVD. Ze lijken misschien gewoon schattige pinguïns, maar vergis je niet: ze zijn een heus elitekorps met vliegensvlugge commandotechnieken. En als ze de orde in de zoo willen handhaven, moeten ze het feestbeest Koning Julien te slim af zijn. Klaar voor de actie?

Skipper, Rico, Kowalski en Private, de pinguïns van Madagascar, zijn terug op DVD! Geniet van 10 gekke avonturen die de pinguïns en hun dierenvrienden beleven. Zo gaan de pinguïns op onderzoek uit wanneer zij niet langer echte vis voorgeschoteld krijgen. Ook zijn ze niet blij wanneer er in hun verblijf webcams worden opgehangen en starten ze een missie om de losgeslagen otter Marlene veilig terug te brengen naar de dierentuin.  

 

De avonturen van de razend populaire en doldwaze pinguïns zijn sinds 2009 dagelijks te zien op kinderzender Nickelodeon en staan in de top 5 van de best bekeken programma’s. 

Inhoud DVD:

  • 10 Afleveringen van de Pinguïns TV show
  • Extra’s: DreamWorks Animations Video Juke box en trailers van o.a. ‘Hoe Tem je een Draak’ en ‘Shrek 4.

Releasedatum: 11 maart 2010   
Speelduur: ruim 2 uur (inclusief extra’s), prijs € 9,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

Madagascar 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright