HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 


Vier de 70e verjaardag van Walt Disney’s Pinocchio!
Terwijl de vriendelijke houtsnijder Geppetto slaapt, brengt een prachtige Blauwe Fee Geppetto’s laatste werkstuk, de houten marionet Pinokkio, tot leven. Een zoon was wat Geppetto diep in zijn hart altijd vurig had gewenst. De fee stelt de pientere Japie Krekel aan tot vriend en geweten van de kleine jongen. Hij is dolgelukkig. Pinokkio begint samen met Japie Krekel aan een avontuurlijke tocht waarbij telkens moed, trouw en eerlijkheid op de proef worden gesteld. Vooral dat laatste is niet eenvoudig, want een leugentje wordt direct afgestraft met een neus die maar langer en langer wordt. Alleen als Pinokkio erin slaagt de reis op die manier tot een goed einde te brengen, zal hij een échte jongen mogen blijven.


Voor de allereerste keer komt de gedetailleerde animatie, de onvergetelijke muziek (When You Wish Upon A Star) en het hartverwarmende en avontuurlijke verhaal tot leven zoals nooit tevoren. Met gloednieuw, verbluffend bonusmateriaal dat je naar Pinokkio’s fantastische wereld vervoert! En door de digitale restauratie schitterender dan ooit. Ga mee met Geppetto’s geliefde marionet, met Japie Krekel als zijn gids, in een spannende zoektocht waarbij Pinokkio’s moed, loyaliteit en eerlijkheid op de proef worden gesteld, eigenschappen die hij moet leren om een echte jongen te worden. De enige echte Pinokkio zal voor altijd verder leven in het hart van iedereen die in dromen gelooft.

Bijzondere Pinocchio Blu-ray! Bij de 2 Disc Blu-ray Deluxe Platinum Edition is voor de prijs van de Blu-ray 2 Disc ook de DVD-versie toegevoegd. De Blu-ray versie verschijnt dus als 3-Disc Deluxe Edition. Dit is een wereldwijd nieuw Disney-beleid en zal worden ingezet bij alle grote Disney familie releases.  


Vanaf 4 maart beschikbaar!

2 Disc DVD Deluxe Platinum Edition
Kijkwijzer: 6.
EAN: 8717418202613, prijs: € 22,99.
Direct bestellen bij Bol.com

3 Disc Blu-ray Deluxe Platinum Edition
EAN: 8717418202835, prijs: € 27,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

Mail & Win: 2x Pinocchio 2 Disc DVD + houten pen

Winnaars

 

Meer prijsvragen

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright