HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

 

DVD Pipo de Musical

vanaf begin april verkrijgbaar

 

Pipo de Clown en Mammaloe maken van hun leven een heerlijke ratjetoe! Met hun woonwagentje reizen ze recht door zon en regen langs de wijde wereldwegen om nu ook in het theater alle peuters, kleuters en grote mensenkinderen te vermaken met hun rare grappen en spannende avonturen.

In de allereerste grote familiemusical gaat Pipo op reis naar het rijk van Zonzonia waar de boze Kalief Kassa en de nog bozere Kalief Homaar allemaal nare zaakjes aan het uitspoken zijn. Natuurlijk krijgt Pipo hulp van Klukkluk de Schietzovreemde Indiaan en wordt hij dwarsgezeten door die vervelende Dikke Deur die alleen maar aan taartjes denkt.

Wim Meuldijk bedacht Pipo de Clown voor de Nederlandse televisie in 1958. En nu, meer dan vijftig jaar later, heeft zijn dochter Belinda Meuldijk Pipo als familiemusical naar het theater gebracht. Een feest van herkenning voor ouders en grootouders en een heerlijke kennismaking voor de kleintjes.

Deze unieke familie-ervaring is vastgelegd op de DVD  “Pipo de Musical” en ligt vanaf 9 april in de winkels. Wil je de DVD op de dag van release al in huis hebben?

 

Technische  gegevens
Speelduur: ± 60 minuten
Prijs: € 7,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

Kijk voor meer informatie op www.pipodemusical.nl


 

 

 

 

 

 

 

  

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright