HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 

 

Playmobil: Het Geheim van Pirateneiland

De eerste animatiefilm van Playmobil op DVD

 

Goed nieuws voor de Playmobil fans! De eerste animatiefilm van en met de populaire Playmobil mannetjes is verkrijgbaar op DVD! Reeds 35 jaar behoort Playmobil tot de top van de speelgoedmarkt. In die tijd zijn er wereldwijd reeds 2,1 miljard Playmobil figuurtjes geproduceerd waaraan vele kinderen uren speelplezier hebben beleefd. Het verhaal is gebaseerd op één van hun bestverkopende producten.

 

Ahoi maatje! Voor de allereerste keer komt je favoriete Playmobil-speelgoed tot leven in een nieuwe, stoere avonturenfilm. Je bent uitgenodigd om met hen mee te gaan! Je krijgt een schatkist vol plezier met de zevenjarige Jack en zijn grote zus Amelia die als verstekelingen meezeilen op een piratenschip naar het mysterieuze Pirateneiland, een eiland vol schatten en vreemde schepsels. Kunnen Jack en Amelia de kierewietskeletten een stap voor blijven en de schat vinden voor de piraten dat doen?

Playmobil: Het Geheim van Pirateneiland zorgt voor drie kwartier heerlijk entertainment dankzij het avontuurlijke verhaal, een heleboel grappige stukjes en catchy deuntjes. Leuk voor jonge kinderen én hun ouders!

Extra op DVD: Pirate Sing-A-Long Song: zing mee met het piratenlied.

 

Totale speelduur: 134 minuten.
Prijs: € 9,99
Direct bestellen bij Bol.com

 

Meer over Piraten

 

 

MAIL & WIN

PeuterPlace.nl mag 6 Playmobil-fans blij maken met een gratis exemplaar! Stuur een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. Playmobil DVD.

Insturen kan tot 19 december as.

 

Meer prijsvragen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright