HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 


Complete make-over voor DVD Plop in de wolken  

 


Bestel bij Bol.comStudio 100 heeft goed nieuws voor de fans van Kabouter Plop en zijn vriendjes. Vanaf 15 september ligt de DVD Plop in de Wolken opnieuw in de winkelrekken. Plop in de wolken is de tweede bioscoopfilm van Kabouter Plop die volledig is opgefrist en in een nieuw jasje is gestoken. De klank van de film werd op basis van de nieuwste technieken opnieuw gemonteerd en het beeldmateriaal onderging een complete make-over. Kleurrijk en een feest om naar te kijken!

In Plop in de wolken ontvangt kabouter Plop op een dag een brief van zijn Oom Knap. Daarin staat dat Oom Knap heel erg ziek is en dat hij enkel kan genezen als hij het sap drinkt van de Karbonkelwortel. Maar die wortel groeit enkel in het bos van Plop... Plop, Klus, Kwebbel, Lui, Smul en Smal besluiten om de plant naar de zieke Oom Knap te brengen.

Maar Oom Knap woont heel ver weg! Klus besluit een heus luchtschip te bouwen waarmee de kabouters kunnen vliegen naar het kabouterbos van Oom Knap... Maar... de tocht is moeilijk en niet zonder gevaren... Onderweg ontmoeten Plop, Lui, Klus en Kwebbel nog 3 andere kabouters, Kabouter Jeuk, Snot en Stink. Stink wordt verliefd op Lui.

Zullen de kabouters het sap van de Karbonkelwortel tijdig bij Oom Knap kunnen brengen?


 
Speelduur: ± 70  minuten  
EAN: 5414233122685, prijs € 14,99.
Direct bestellen bij Bol.com


 

 

 

 

 

 


© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright