HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 


Pocohontas 1 en 2

vanaf 30 mei voor het eerst ooit in High Definition op Blu-ray


Pocahontas

Volledig in de geest van een ware Disney-klassieker, zit ook deze bijzondere film vol met muziek, avontuur en kleurrijk plezier – en dat allemaal “Om de kromming van de stroom”! In Virginia ziet Pocahontas, de vrijgevochten dochter van opperhoofd Powhatan, vanaf de waterkant hoe een mysterieuze groep Engelse kolonisten, geleid door de hebzuchtige gouverneur Ratcliffe en de moedige kapitein John Smith, voet aan land zet.

Samen met haar speelse vriendjes Meeko, een ondeugend wasbeertje, en Flit, een onverschrokken kolibrie, raakt Pocahontas bevriend met kapitein Smith. Maar als de spanningen oplopen tussen de twee uiteenlopende culturen, vraagt Pocahontas wijze raad aan grootmoeder Wilg: hoe kan zij ervoor zorgen dat iedereen in vrede met elkaar samenleeft? Als winnaar van twee Oscars in 1995 voor Beste originele nummer (“Colors of the wind”) en Beste originele muziek, omringt Pocahontas je met de rijkdom van “wederom een glorieuze topper in de hitparade van Disney-animatiefilms!”(San Francisco Chronicle)

Walt Disney Studios Home Entertainment
Speelduur: 81 minuten.
EAN: 8717418353483, prijs € 19,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 


Pocahontas II

De magie van Disney’s Pocahontas (de film die in 1995 twee Oscars won voor Beste originele muziek en Beste originele nummer “Colors of the wind”) gaat verder in een plezierrijk avontuur waarin Pocahontas meegevoerd wordt naar een spannende nieuwe wereld: Engeland. Met haar komische vriendjes, Flit, Meeko en Percy op sleeptouw, belooft deze spectaculaire film weer volop spanning en vermaak voor iedereen.

Pocahontas wordt gevraagd om vrede te stichten, maar staat versteld van de vreemde gewoonten in Londen. Ze probeert zich aan te passen en raakt bevriend met de knappe Engelse diplomaat, John Rolfe, en Mrs. Jenkins, zijn lieve huishoudster. Zij helpen Pocahontas om zich voor te bereiden op het Hunt Ball. Daar moet zij de koning van Engeland ervan overtuigen dat haar volk beschaafd is en dat hij geen oorlogsvloot op hen moet afsturen.
Pocahontas wordt al snel geconfronteerd met de sluwe Ratcliffe, maar als een mysterieuze vreemdeling haar redt, moet de moedige Pocahontas kiezen tussen de liefde uit haar verleden…en de weg van haar toekomst. Pocahontas II: Reis naar een nieuwe wereld bevat door de prachtige Disney-animatie, vijf fantastische liedjes en onvergetelijke karakters weer alle kleurrijke ingrediënten van een Disney-klassieker.

Walt Disney Studios Home Entertainment
EAN: 8717418353490, prijs: € 19,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright