HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

Mijn Vriendjes Teigetje & Poeh op de Musical Toer & Teigetjes Film

Beide titels vanaf 29 juli verkrijgbaar op DVD

 

Iedereen houdt van Winnie de Poeh en zijn vriendjes uit het Honderd Bunderbos. De DVD Mijn Vriendjes Teigetje & Poeh op de Musical Toer is absoluut de meest muzikale preschool DVD van 2009. Teigetjes Film – Special Edition wordt uitgebracht ter ere van de tiende verjaardag van deze tijdloze klassieker met twee nieuwe verhalen van Teigetje én het leukste bonusmateriaal. Mijn Vriendjes Teigetje & Poeh op de Musical Toer


Speel mee met Poeh, Teigetje, Tessa en al je favoriete vriendjes in een spectaculaire en avondvullende film met zeven nieuwe liedjes!

Om Konijn te bedanken dat hij deze heerlijke dag heeft georganiseerd, benoemen zijn vriendjes hem tot burgemeester van het Honderd Bunderbos. Maar Konijn moet nog een hoop leren. Zo maakt hij allemaal nieuwe wetten en regels waar de bewoners van het bos helemaal niet blij mee zijn. Als Teigetje zich niet kan houden aan Konijn’s regel dat er niet meer gesprongen mag worden, verdeelt Konijn het bos in twee delen met twee burgemeesters: Teigetje en Konijn! Nu het speurneuzenteam zo verdeeld is, moet Tessa goed ‘denken, denken, denken’ om iedereen weer bij elkaar te houden en het plezier in het Honderd Bunderbos voor iedereen terug te brengen.
 
Extra’s

"Underneath The Same Sky" - Muziekvideo van Kenny Loggins
Konijns Denk-Denk-Denk theater

Technische gegevens
Speelduur: 57 minuten – Kijkwijzer: AL
EAN 8717418213589, prijs: € 13,99.
Direct bestellen bij Bol.com
Teigetjes Film – Special Edition


Geniet van dit verhaal vol vriendschap en plezier met deze speciale editie van Teigetjes Film. Teigetje gaat op een bijzonder avontuur en ontdekt waar het hebben van familie echt om draait. Deze tijdloze klassieker met originele liedjes van de award-winnende Sherman Brothers (Mary Poppins), plus twee nieuwe verhalen van Teigetje, zal je hart veroveren!

Extra’s
Bonus aflevering: De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
Spellen & activiteiten: Teigetjes Film Trivia Spel en Teigetjes Film dvd-verhalen boek.
Muziek & meer: "Dit moet mijn stamboom zijn" - Sing Along Song

 

Technische gegevens
Speelduur: 74 minuten – Kijkwijzer: AL
EAN 8717418216863, prijs: € 13,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

  

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright