HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 

Pororo: De Race vol Avontuur

verkrijgbaar op DVD en Blu-ray


In thuisland Zuid-Korea is hij zo populair, dat ze hem er De President noemen. We hebben het over Pororo, de kleine blauwe pinguïn met de grote  vliegeniersbril. Kijkertjes van het jeugdprogramma Zappelin kennen het vrolijke animatiefiguurtje al langer. Daar worden de avonturen van Pororo sinds 2011 uitgezonden. Die zeven minuten durende afleveringen deden verlangen naar een groter avontuur: Pororo: De Race Vol Avontuur.

In het spannende avontuur “Pororo – Race mee met je Vriendjes” neemt de kleine, nieuwsgierige pinguïn Pororo de kijkertjes mee in een prachtige wereld van sneeuw en ijs, waarbij de kleine grote held wordt
geconfronteerd met de grootste uitdaging van zijn leven.

Pororo en zijn vrienden zorgen er onbedoeld voor dat een vliegtuig een noodlanding moet maken in hun dorpje Porong. In het vliegtuigje bevinden zich supersnelle sleeën voor de Northpia wedstrijd. Pororo en zijn vrienden helpen waar ze kunnen en worden als bedankje getraind in het spannende racen met sleeën in de sneeuw. Pororo wil ook meedoen met de echte wedstrijd in Northpia, dus hij en zijn vriendjes melden zich aan voor de race. Dat is natuurlijk heel erg cool! Zal het ze lukken om al hun tegenstanders te verslaan? Pororo de kleine grote held en zijn vriendjes gaan er voor!

Dit animatie-avontuur is geschikt voor de allerkleinsten en verschijnt op 28 november op DVD en Blu-ray.

EAN: 4013549053730. DVD € 13,99.
Direct bestellen bij Bol.com

EAN: 4013549053754, Blu-ray € 12,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 


MAIL & WIN!

Wil jij kans maken op deze DVD? Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Pororo. (vermeld daarin je voorkeur voor DVD of Blu-ray)
Insturen kan van tot en met 15 december as.

Doe je liever mee via Facebook? Dat kan!
Like én share deze actie via je status.

Meer prijsvragen

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright