HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 

 

 


De Prinses en de Kikker

 
Vanaf 12 mei 2010 verkrijgbaar als Disney Blu-ray Hi-Def Combo Pack en DVD

 

Met prachtige animaties, onweerstaanbare muziek en onvergetelijke personages raakt de Disney klassieker De Prinses en de Kikker je recht in je hart. Betreed Prinses Tiana’s wereld van pratende kikkers, zingende krokodillen en smoorverliefde vuurvliegjes en zie hoe ze op een ongelofelijke reis gaat door de mystieke moerassen van Louisiana. Aangespoord door een beetje moed en een grote droom komen deze nieuwe vrienden erachter wat echt belangrijk is in het leven... liefde, familie en vriendschap.

 

 

Korte inhoud
Tiana is een jong onafhankelijk zwart serveerstertje dat in de jaren twintig opgroeit in de zowel befaamde als beruchte Franse Wijk in New Orleans, geboorteplaats van de jazz. Op een gemaskerd bal wordt zij opgemerkt door een kikker, die eigenlijk een prins is. Hij is ervan overtuigd dat het meisje een prinses is. Denkend aan het sprookje waarin een kikker bij het kussen van een prinses weer man wordt, belooft hij haar een eigen restaurant als zij hem kust. Maar het pakt helemaal verkeerd uit. Omdat Tiana geen prinses is, verandert zij ook in een kikker. Samen gaan ze als twee kibbelende kikkers diep in het moeras op zoek naar Mama Odie, in de hoop dat zij hen kan helpen om weer mens te worden. Temidden van een bruisende omgeving raken ze betrokken in een avontuur vol voodoo en cajun-gebruiken. De trompet spelende krokodil Louis en de verliefde vuurvlieg Raymond helpen hen onderweg.  

 

Aan de Nederlands gesproken versie werkten de grootste Disney-fans mee zoals Linda Wagenmakers (Prinses Tiana), Jeroen van der Boom (Prins Naveen), Ruth Jacott (Mama Odie), Georgina Verbaan (Charlotte) en Stanley Burleson (Facilier).

 

DVD De Prinses en de Kikker
Prijs: € 14,99.
Direct bestellen bij Bol.com


Blu-ray Combo Pack
Prijs: € 24,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright