HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen   TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum
 


Rango

vanaf 6 juli verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Op 6 juli a.s. brengt Paramount Home Entertainment de bijzondere familiefilm RANGO uit op Blu-ray/DVD Combo pack en standaard DVD. De ongeëvenaarde Johnny Depp brengt Rango, een kameleon die als huisdier droomt van een leven als onbevreesde held, op onvergetelijke wijze met zijn stem tot leven. Als Rango door een auto ongeluk middenin de Mojave woestijn belandt en bij toeval de sheriff van het wetteloze woestijnstadje Dirt wordt, ligt de vervulling van deze langgekoesterde droom in zijn handen.

 

 

packshot Rango.jpgKorte inhoud
In een woestijnstadje in Arizona volgen we de hagedis Rango (Johnny Depp). Rango is een huisdiertje die zichzelf nogal in een soort van crisis bevindt en er daarnaast ook nog eens van overtuigd is dat hij een cowboy is. Hij besluit om op avontuur te gaan om zichzelf te leren kennen, omdat hij eigenlijk wel eens wat anders wil dan het leventje wat hij nu leidt. Rango ontmoet al snel veel andere diertjes, waaronder een andere hagedis (Isla Fisher). Deze diertjes zorgen er al snel voor dat het avontuur van Rango anders verloopt, dan dat hij had gepland.

Beoordeling
Schitterende animatiefilm die het hele gezin zal boeien. Rango is een dolkomische maar ook superspannende film. Ouders kunnen het beste met de jongste kinderen (6 jr) meekijken.

RANGO
Releasedatum: 6 juli 2011
Speelduur: 107 minuten
Kijkwijzer: 6: geweld en angst
Prijs: € 19,99. Direct bestellen bij Bol.com


De RANGO Blu-ray/DVD Combo biedt zowel de bioscoopversie van de film als de ‘extended cut’, inclusief niet eerder vertoonde alternatieve eindes, een tweedelig kijkje achter de schermen rondom het baanbrekende filmmakers proces, deleted scenes, een overzicht van de echte dieren uit de film, een excursie naar Dirt en veel meer.

Zie ook: Rango fandag in Ouwehand Dierenpark.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright