HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

Rapunzel

verkrijgbaar op DVD en Blu-ray vanaf 30 maart

Disney’s 54ste Classic, de magische en grappige film Rapunzel, groeide de afgelopen maanden in de bioscoop uit tot een superhit. De stoere tiener Rapunzel met het lange magische goudblonde haar en de charmante bandiet Flynn Rider wisten, samen met veel andere magische karakters, de harten van een zeer groot publiek te veroveren. Jong en oud genoten van de film die ook in 3D te zien was.

Korte inhoud
Wanneer Flynn Rider, de meest gezochte maar ook meest charmante bandiet van het koninkrijk, zich in een mysterieuze toren verstopt, verwacht hij daar niet een pittige tiener tegen te komen met een bijzondere superkracht: 20 meter magisch goudblond haar! Prinses Rapunzel is haar naam. Als baby is ze gestolen uit het paleis van haar ouders en opgesloten in een verborgen hoge toren waar ze onmogelijk uit kan ontsnappen. Ze snakt naar avontuur in haar leven en droomt ervan de toren te verlaten en een normaal tienermeisje te zijn. Ze maken de afspraak om samen uit de toren te ontsnappen en op avontuur te gaan. Het wordt een fantastische reis boordevol verbazingwekkende helden, humor en spanning.


Met prachtige liedjes (tekst en muziek) van Alan Menken (Aladdin, De Kleine Zeemeermin, Enchanted) en Glenn Slater (De kleine zeemeermin) Het lied I see the light is genomineerd voor een Oscar. Aan de Nederlands gesproken versie werkten de grootste Disney-fans mee zoals Levi van Kempen.

Rapunzel is een geweldig fantastische nieuwe Disney Classic, boordevol humor en mooie liedjes.
Kortom: een heerlijke film waarvan het hele gezin zal genieten!

 

Walt Disney DVD
EAN 8717418301354, , € 19,99.
Direct bestellen bij Bol.com

Walt Disney Blu-ray
EAN 8717418301378, € 27,99.
Direct bestellen bij Bol.com

Zie ook: Rapunzel game voor Wii!

Trailer
 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright