HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

ROX - volume 2

vanaf 6 juni verkrijgbaar op DVD

 

Kun jij ook niet genoeg krijgen van de nieuwe Studio 100 tv-reeks? Dat hoeft ook niet, want vandaag lanceert Studio 100 het tweede volume van de DVD ‘ROX’.

De DVD bestaat uit drie spannende tv-afleveringen waarin de jonge helden Rick, Olivia en Xavier samen met hun superauto ROX worden ingeschakeld om misdaden op te lossen. Falen is geen optie! Vanaf 13 juni komt bovendien ook het eerste leesboek uit van ROX: Gevaar op instorten!

In december 2011 startte het eerste seizoen van ROX. De avonturen van Team ROX werden enthousiast onthaald door het jonge volkje en al snel werd er beslist om een tweede seizoen te maken. De nieuwe afleveringen van ROX zullen dit najaar te zien zijn op Ketnet!

 

Synopsis
Rick, Olivia en Xavier: drie jonge helden met speciale talenten en een nog veel specialere auto: de biologische superwagen Rox. In het grootste geheim worden ze door hun opdrachtgever ‘de kolonel’ ingeschakeld om misdaden op te lossen. Falen is geen optie!

ROX, volume 1
EAN 5414233158684, € 12,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

MAIL & WIN!
Wil jij kans maken op de DVD's ROX volume 1 en 2? Stuur dan een berichtje naar de redactie o.v.v. ROX. Vergeet je naam en adres niet te vermelden! Insturen kan tot 30 juni as.

 
 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright