HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes Forum

 

 

 

 

 

 

 


Sammy's Avonturen - De geheime doorgang

vanaf 2 december verkijgbaar op DVD en Blu-rayBeleef de spannende en vertederende avonturen van de kleine schildpad Sammy. Samen met zijn trouwe vriend onderneemt Sammy een heldhaftige zoektocht naar zijn verloofde, de mooie Shelly. Hun reis rond de wereld is een bonte aaneenschakeling van meeslepende avonturen, grappige momenten en verrassende ontmoetingen! Lees meer of bekijk de trailer.

De film verschijnt in twee versies: dvd en Blu-ray. De dvd-versie bestaat uit 2 dvd’s. De eerste dvd bevat de film in 3D en kan bekeken worden met de vier meegeleverde 3D brillen. De tweede dvd bevat de film in 2D.
Direct bestellen

De Blu-ray versie bestaat uit een Blu-ray disc en een gewone dvd. De Blu-ray bevat, naast de gewone 2D versie in hoge definitie, ook een zogenaamde actieve 3D versie. Om de actieve 3D versie van deze film te kunnen bekijken, moet u in het bezit zijn van een 3D-compatibele HD-TV, een Blu-rayspeler met 3D-mogelijkheden of een PS3, en een 3D-bril (niet bijgesloten). De dvd bevat de 2D versie van de film.
Direct bestellen.


Voor de talen kunt u kiezen tussen de originele Nederlands en Vlaams gesproken versies van de film. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright