HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum
 

 

Shaun het schaap - Spring Feest

DVD verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2010

 

Shaun is een heel bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde. Hij bezit de intelligentie, de creativiteit en het gedrag van een mens. Hij is de leider, maar zijn enthousiasme en onervarenheid zorgen ervoor dat hij regelmatig in de problemen komt. Gelukkig weet hij aan het eind van elke aflevering alles weer op te lossen. De avonturen spelen zich af in een beestenboel waarin komische gebeurtenissen centraal staan.

We kennen Shaun allemaal als het schaap uit Wallace & Gromit, hierin was hij zo populair dat Aardman besloot om hem een eigen serie te geven. Na de begin dit jaar verschenen succesvolle DVD “Wasdag” wordt nu de opvolger “Spring Feest” uitgebracht.

Op “Spring Feest” belanden Shaun, Timmy, Bitzer en de rest in doldwaze situaties wanneer Timmy een typisch geval van stuiteritis te pakken heeft, de kudde een schapeloze nacht in de varkensstal beleeft en als er ineens een lam van reuzenformaat verschijnt. Er is altijd meer dan genoeg wollige actie te beleven met Shaun!

Meer informatie op: www.shaunthesheep.com.

Technische  gegevens
Speelduur: ± 56 minuten
Prijs: € 7,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 


Meer van Shaun het Schaap

Acacadabra

Wasdag

Springfeest

 

MAIL & WIN

PeuterPlace mag zes kinderen blij maken met deze DVD. Wil je kans maken? Stuur een berichtje met je naam en adres naar de redactie o.v.v. 'SHAUN'. Insturen kan tot en met 22 oktober.

Meer prijsvragen

 

 

 

  

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright