HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 SLEEPING BEAUTY

2 Disc Deluxe PLATINUM Edition op DVD en Blu-ray vanaf 22 oktober


Bestel deze DVD bij Bol.com

Er was eens een beeldschone prinses, Doornroosje geheten, die zich met haar vinger aan het spinnewiel prikte en in een eeuwigdurende slaap werd getoverd. Maar de drie goede feeën hebben een manier ontdekt om de betovering te verbreken. Een kus van de dappere prins kan de slapende prinses wakker maken. Maar eerst moet hij het opnemen tegen Malafide, de gemeenste tovenares van allemaal...!

 


Jarenlang was Sleeping Beauty diep in de Disney kluizen opgeborgen. Nu, vlak voor de 50ste verjaardag van dit overweldigende sprookje, is Sleeping Beauty vanaf 22 oktober, voor beperkte periode, weer verkrijgbaar. Met het mooiste bonusmateriaal. Voor het allereerst als 2 Disc Deluxe Platinum Edition op zowel DVD als Blu-ray. Sleeping Beauty is hiermee de eerste Disney animatiefilm die op Blu-ray verschijnt.

 

Vanaf het allereerste begin, het openslaan van het sprookjesboek, tot aan het eind met de vuurspuwende draak, is Sleeping Beauty een droom van een film. Met briljante animatiekunst, adembenemende middeleeuwse decors en de door componist George Bruns prachtig bewerkte muziek van Tchaikovsky, hebben de makers van Disney een spectaculair verhaal verfilmd vol spanning, romantiek en fantasie. Met onvergetelijke scènes die filmmakers blijven inspireren, zoals te zien is in de Disney-film Enchanted.

 

 


Bonusmateriaal

Beeld en geluid
• Nieuw Digitaal  gerestaureerd met verbeterd Beeld en Geluid
• Nieuw 5.1 Disney Enhanced  Home Theatre Surround Sound
• Muziekvideo Emily Osment: “Once Upon A  Dream”
 
Spelletjes en activiteiten
• Oorspronkelijke Disneyland-attractie: Het kasteel van Sleeping Beauty met rondleiding van Walt Disney Imagineer Tony Baxter.
• Sleeping Beauty’s betoverende dansspel
 
BACKSTAGE DISNEY
• Alternatieve openingsscène
• Deleted Songs
•  Een perfect plaatje: Sleeping Beauty - De making-of
• En veel, veel meer!

Sleeping Beauty DVD
EAN:8717418186128, prijs: €24,99.
Direct bestellen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

  


 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright