HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog

 

 

 

 

 


 

Slot Marsepeinstein

Spannende Sinterklaasverhalen op DVD

Slot Marsepeinstein is een Nederlandse kinderserie gebaseerd op het Sinterklaasfeest. De serie is een productie van Nickelodeon in samenwerking met Studio 100. Nieuwe afleveringen worden in Nederland ook dit jaar weer uitgezonden op Nickelodeon van november tot begin december 2010. De succesvolle reeks van vorig jaar komt op 20 oktober 2010 uit op DVD.

 

Korte inhoud
Wanneer Jonas zijn opa stiekem achtervolgt, komt hij als bij wonder terecht in het kasteel van Sinterklaas. Daar wordt alles klaargemaakt voor pakjesavond, maar de pakjesmachine werkt niet! Alle Pieten worden opgetrommeld en ook de opa van Jonas, die klokkenmaker is, wordt naar het kasteel geroepen om de pakjesmachine weer op gang te brengen. Maar de gemene Frits, een nakomeling van graaf Ferdinand de 1ste, gooit roet in het eten. Hij heeft een hekel aan Sinterklaas en wil samen met de geest van de boosaardige Ferdinand pakjesavond verstoren.
Zullen Jonas en zijn nieuwe vrienden pakjesavond en Sinterklaas kunnen redden? Of zal het vreselijke plan van Frits en Ferdinand toch lukken…?

Verkrijgbaar vanaf 20 oktober
Speelduur 300 minuten.
Prijs € 14,99. Direct bestellen bij Bol.com 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright