HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 


Sprookjesboom De Film verkrijgbaar op DVDMet ruim 200.000 bezoekers groeide Sprookjesboom de Film in de bioscoop uit tot een echte hit. De eerste filmproductie van de Efteling werd dan ook binnen 2 weken terecht bekroond met de Gouden Film (100.000 bezoekers in Nederland). Bioscoopbezoekers zeiden ook dat het een perfecte eerste bioscoopervaring was voor de allerkleinsten.

Korte inhoud
Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje komen in Sprookjesboom de Film terecht in het onbekende Winterland. De Sprookjesbosbewoners willen heel graag terug naar huis, maar dan moeten ze eerst vijf kristallen vinden. Tijdens de zoektocht naar de kristallen probeert Heks daar een stokje voor te steken, zodat zij de baas wordt in het Sprookjesbos. Ook ontmoeten de sprookjesvrienden de winterlandbewoners ijskabouter Kluns, IJsdraak en IJsfakir. Gaat het de Sprookjesbosbewoners lukken om weer terug te komen in het Sprookjesbos?

Veel bekenden uit het Sprookjesbos van de Efteling met de Sprookjesboom als stralend middelpunt, zoals Roodkapje, Wolf, Assepoester, Reus en Klein Duimpje, schitteren in de film. Maar ook nieuwe karakters worden geïntroduceerd zoals Kabouter Kluns (een ijskabouter), IJsdraak en IJsfakir. De stemmen van deze laatsten werden ingesproken door respectievelijk Armin van Buuren en Ali B.

Bridge Entertainment
Speelduur: 73 minuten.
EAN: 8711983957787, prijs € 9,99.
Direct bestellen bij Bol.com


MAIL & WIN

Wil jij kans maken op de DVD van Sprookjesboom de Film? Stuur dan een berichtje naar de redactie met je naam en adres o.v.v. Sprookjesboom . Insturen kan tot 23 juni as.

Meer prijsvragen

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright