HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

Suske en Wiske: De Texas Rakkers

Vanaf 7 oktober op DVD en Blu-ray

 

Bijna 100.000 bezoekers  hebben sinds de release op 23 juli inmiddels in de bioscoop genoten van het  western-avontuur SUSKE EN WISKE & De Texas Rakkers naar het gelijknamige  stripboek van Willy Vandersteen. Met een ware Nederlandse sterrencast die de  Nederlandse stemmen inspraken én de geweldige titelsong “Dat ben jij” van Jim  Bakkum, speciaal voor de film geschreven door Han Kooreneef (Marco Borsato,  Guus Meeuwis, Jeroen van der Boom), genoten jong en oud van dit geweldige  filmavontuur.


Het verhaal

In de plaats Dark City, in het broeierige Texas, heeft de gemaskerde boef Jim Parasijt, die tevens een illegale whisky-stokerij runt, het plan opgevat om de hele wereldbevolking te verkleinen met een magisch Indiaans verkleinpoeder. Zo kan hij zelf de grootste worden. De Texas Rangers onder leiding van Ranger Tom, die de orde moeten handhaven, zijn inmiddels in een hinderlaag gelokt. Verkleind door het magische poeder heeft Parasijt hen in lege whiskyflessen gestopt. Maar Ranger Tom is niet voor niets de leider. Hij slaagt erin zijn fles uit evenwicht te brengen en in een houten kist te laten tuimelen die voor Europa bestemd is. Bij toeval komt de fles bij Lambik terecht, die raar opkijkt wanneer hij de piepkleine Texas Ranger ontdekt. Als hij zijn verhaal hoort, weet hij dat er werk aan de winkel is. Boef Parasijt en zijn dwaze ideeën moeten gestopt worden. Samen met Suske en Wiske, Tante Sidonia en Jerom reist hij af om in Texas orde op zaken te stellen. De superverstandige Professor Barabas trekt zich intussen terug in zijn laboratorium om een tegengif uit te vinden, waarmee hij de verkleining ongedaan kan maken.

Filmeditie StripalbumIn Dark City blijkt al snel dat onze vrienden niet welkom zijn. De macht van Parasijt en zijn bende reikt ver. Iedereen gedraagt zich uiterst verdacht. Sheriff Cooper is totaal niet gemotiveerd. En is de beeldschone Miss Missy alleen een voortreffelijke barzangeres of zit ze ook in het complot? Een geweldig spannend avontuur volgt. Want met de beetje onhandige leiding en speurzin van Lambik, de slimheid van Suske en Wiske, de superkracht van Jerom, de nuchterheid van Tante Sidonia en niet te vergeten Wiske's pop Schanulleke en de pientere hond Thomas moet het lukken om de wereld te behoeden voor een ramp!


Verkrijgbaar vanaf 7 oktober 2009

DVD € 8,99, direct bestellen bij Bol.com

Suske & Wiske sokken

 

MAIL & WIN: Suske & Wiske pakket (3x)

Maak kans op dit spetterend Suske & Wiske pakket, bestaande uit:

  • 1 DVD Suske en Wiske en De Texas Rakkers
  • 1 paar Suske & Wiske sokken
  • 1 zonnescherm
  • 1 stripalbum (zie afbeelding hierboven)

Stuur een berichtje met je naam en adres naar texasrakkers(@)peuterplace.nl. Uit de inzendingen worden drie winnaars geloot. Insturen kan tot 22 oktober as..

 


 

 

  

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright