HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 
DVD Tigger & Pooh: Het Honderd Bunderbos mysterie

Poeh, Teigetje, Tessa en alle andere vriendjes uit het Honder Bunderbos zijn niet meer weg te denken uit de levens van peuters en kleuters. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat ook de dvd's van Tigger & Pooh gretig aftrek vinden. In Het Honderd Bunderbos mysterie beleven ze weer een spannend nieuw avontuur!


Ga mee met Poeh, Teigetje, Tessa en al je favoriete vriendjes uit het Honderd Bunderbos voor dit geweldige feest met fantastisch veel plezier! Het is herfst, de tijd van het jaar vol met verrassingen, en de vriendjes hebben JOUW Super-Speurneus vaardigheden nodig om een paar lastige vragen te beantwoorden en om wat spookachtig leuke mysteries op te lossen.

Kunnen Knorretjes vrienden hem helpen om over zijn angst voor onweer en bliksem heen te komen door het spel Bliksemschicht Bevriezen te spelen? En als een stuk van de maan ‘afbreekt’, zal Iejoor werkelijk een reis in een raket maken om dit te repareren! Er zijn nog veel meer spannende dingen te beleven, dus ga maar vast klaar zitten om te lachen, spelen en mee te zingen als je vriendjes het herfstseizoen vieren en trots verkondigen: “Dit mysterie is opgelost!”

Kijkwijzer :Alle leeftijden
Speelduur : ± 69 minuten
Taal : Nederlands, Engels, Frans
EAN :871 74 1817 798 0, Prijs € 12,99.
Direct bestellen bij Bol.com

Zie ook Teigetje & Poeh: Het Super Speurneuzen Kerstmysterie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright