HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten WinkelW'tjes

 

 

 

 

 

 

 

Thor

vanaf 20 november verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray !


Na de succesvolle bioscooprelease is THOR: de legende van Walhalla vanaf 20 november ook verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. De avontuurlijke en komische film, gebaseerd op eeuwenoude vertellingen, is een IJslandse productie, geregisseerd door Toby Genkel en Óskar Jònasson, naar een scenario van Fridrik Erlingsson.

 

Thor is een jonge smid die droomt van heldendaden, roem en respect, maar zijn moeder heeft andere, meer praktische plannen voor hem. Volgens de overlevering is Thor de zoon van Odin, koning der goden, en de dorpelingen zijn ervan overtuigd dat ze leven onder Odins goddelijke bescherming. Wat echter niemand weet, is dat Hel, de koningin van de onderwereld, een plan beraamt dat een gruwelijke bedreiging vormt voor zowel mensen als goden.
En dan- puur bij toeval of misschien wel omdat het lot het zo heeft gewild- krijgt Thor het machtigste wapen ter wereld in handen: Hamer.

Gelukkig maar, want het land wordt net overspoeld door reuzen die Thor’s beste vriendin Edda en vele anderen gevangen nemen. Als Thor ook maar een schijn van kans wil maken tegen de machten van het kwaad, zal hij snel niet alleen zichzelf maar ook zijn nieuwe vriend Hamer moeten leren beheersen…


Bridge Entertainment
DVD: EAN 8711983958470, prijs € 14,99 bij Bol.com
Blu-Ray: EAN 8713053815560, prijs € 14,99 bij Bol.com

 


MAIL & WIN!

Wil jij kans maken op deze DVD?

Stuur dan een berichtje met je naam en adresgegevens naar de redactie o.v.v. Brave.
Insturen kan van tot en met 22 november as.

Meer prijsvragen

 

Trailer

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2004 - 2018 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright