HOME Opvoeding Gezond&Wel Muziek Voorlezen TIPS! Kindje op Schoot Columns Dagje Uit Recepten KidsBlog Forum

 

 

 

 

 


 

 

TinkerBell en de Grote Reddingsoperatie op DVD en Blu-ray

verkrijgbaar vanaf 15 september


Bestel deze DVD bij Bol.com

 

TINKERBELL en de Grote Reddingsoperatie is de derde film uit een reeks van vier. Eind  2011 zal het vierde en laatste TinkerBell-avontuur verschijnen. Vanaf 15 september is TinkerBell en de Grote Reddingsoperatie verkrijgbaar als Disney Blu-ray Hi-Def Combo Pack (Blu-ray disc + DVD) en Disney DVD.


Korte inhoud
Ver voordat ze Wendy en de Slimme Jongens ontmoette, leerde Tinkerbell Lizzy kennen, een meisje met een diep geloof in de kracht van elfenstof en het magische land van de elfjes.
Tijdens het zomerbezoek van de elfjes aan de bloemenvelden van Engeland komen twee zeer verschillende werelden voor het eerst samen en begint een hartverwarmend verhaal als Tinkerbell wordt ontdekt door het meisje Lizzy.  Het nieuwsgierige meisje is op zoek naar een vriendin en Tinkerbell kan haar daar vast bij helpen. Wanneer haar mede-elfjes een gedurfde reddingsactie op touw zetten, neemt Tinkerbell een groot risico waarmee ze haar eigen veiligheid en de toekomst van de gehele elfheid op het spel zet.

TinkerBell is een Disney Fairies franchise: Een filmlijn binnen Disney Consumer Products. Garant voor hoge kwaliteit, waarin bovendien actuele thema’s en waarden aangestipt worden. Disney op zijn best: magie, fantasie, avontuur en humor. Bekijk de website disneyfairies.com.

DVD
Direct bestellen bij Bol.com

2-disc Disney Blu-ray Combo Pack (Blu-ray disc + DVD)
Direct bestellen bij Bol.com

Zie ook: Nintendo DS Game 'Tinkerbell en de Grote Reddingsoperatie'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 


© 2004 - 2020 PeuterPlace.nl - Alle rechten voorbehouden - Over Peuter Place - Copyright